gta san andreas madd dogg görevi olmuyor adam ben kamyonete gitmeden atlıyo ben kamyonete koşuyorum ama atlıyo nasıl yapcam ayrınttılı bir şekilde yardımm
gta san andreas madd dogg görevi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Bu görevde Madd Dogg kendini asagiya atacak. Sizin onu kurtarmaniz lazim. Bunun için arkanizda kasali bir kamyon göreceksiniz, söförü öldürün ve kamyonu alin. Sonra Madd Dogg'un atlayacagi binanin altina sürün. O atlayacak ve sizde ona branda görevi yapacaksiniz. Yani kamyonun kasasina düsmesini saglayacaksiniz. Madd Dogg hareket edecek sizde ayni dogrultuda hareket edin. Atladigi zaman sizde kamyonu dengeliyin ve Madd Dogg kamyonun kasasina düssün. Sonra hiç vakit kaybetmeden onu hastaneye götürün. Hepsi bu
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj
ben kamyonete koşuyorum kamyonete varmadan atlıyo
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
salçaben kamyonete koşuyorum kamyonete varmadan atlıValla tam çözümde boyle yazıyor.Hatırlıyorum ben o bölümü hiç sorunsuz geçmiştim.Uğraş biraz gözden kaçırıdıgn bişiler olabilir.Bug (oyun hatası) oluşmuş olabilir.Bir önceki görevden tekrar dene.
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj
bu gta san andreasın savesini indirdim ama oyunda hala aynı saveler var nasıl o saveyi oyundaki load game bölümüne koycam ayrıntılı bi şekilde yardım