Gta San Andreas Renk Düzeni Değiştirildi Hatası

denald
28-07-2012, 14:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Şimdi ben gta san andreas'ı açıyorum,açılır açılmaz sağ altta  renk düzeni home basic olarak değiştirildi diyor.Halbuki sistemim windows 7 ultimate'di.Neyse oyun açılıyor,hatta oyuna başladım.Ama oyunda Fps alamıyorum.Fps çok düşük oluyor,oyun akıcı rahat oynanmıyor.Yani oyun kasıyor,oynanmıyor.

Sistemimde gayet iyi kasmaması gerekirdi.Bu olay dün oyunu yüklediğimde sağ tıklayıp orda
launch analsisy gibi bişeye tıkladığım zaman oldu.Orda renk düzeni değiştirildi diye bişey çıktı.Her yolu denedim 3 kere tekrar kurdum.Ama hiçbir şey fayda etmedi.

Not:Daha önce böyle bişey olmamıştı.

Ayrıca bu tek san andreas'ta oluyor.

Resimler:

Arkadaşlar lütfen yardım edin  :(

ByNwo
31-07-2012, 14:47   |  #2  
ByNwo avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
320 mesaj

Bazı sürümlerinde olmaya bilir ama bende ultimate kullanıyorum birde ek sistem olarak Pardus/ Linux var fakat win 7 basic moda geçmesi oyunun kasmayıla alakalı olmadığını düşünüyorum.

Benim bilgisayar fx8150 8 Çekirdek AMd 
16 Gb ram 4x4 
Ekran kartı Gtx590 3 gb 768 bit

Bunlar yeterli zaten bende bunlar varken en ağır oyunları açsan bile hepsi açık olduğu halde kasmaz fakat birde 1 gb  256 bit AMd hd4850 Msı modeli var bundada crysıs 2 asla kasmıyor kasarsada ekran kartıyla ilgili değil internette torrent indirirken falan kasıyor oda baya dosya indirince bunları geçtim gta san Kasmadan oynamak için 512 mb 256 bit yeter hatta bu ekran kartıyla crysıs 2 bile oynarsın ama kasabilr ben gta san andreası 256 mb 64 bitlik erkan kartıyla oynuyodum önceden ve kasmıyodu ram de 1.bucuk olsa anakart çift çekirdek yeter zaten hade bunları geçtim senin sorunun oyundan deil bilgisayardan. Özelliklerini yazarmısın bilgisayarının ? ekran kartını bilmiyosan çalıştıra dxdiag yaz ekran yazan yere tıkla