arkadaşlar benim pc de gta san andreası oynuyorum ama oyuna ilk girdiğim zamanlar fare haraket etmiyo ben eğer sürekli esc-resume yaparsam bazen düzeliyo
bu sorun nerden kaynaklanıyo nasıl çözülür bana anlatırmısınız
teşekkürler...
gta san andreas sorunu
evet aynı sorun bendede oluyrodu punisher123 arkadaşın dediği mod yükleyince problem oluyordu özellikle bende oyuna araba yükleyince o problemle karşılaşıyordum....
samsunlu567arkadaşlar benim pc de gta san andreası oynuyorum ama oyuna ilk girdiğim zamanlar fare haraket etmiyo ben eğer sürekli esc-resume yaparsam bazen düzeliyoboşver san andreası başka i oyun al onu oyna illede oynamak istiyorsan oyunu sil yeniden yükle ama başka hiçbir mod felan yükleme sadece aşağıdaki link teki modu yükle oyuncun kız olsun bari en azından bi değişiklik olur.. =D
bu sorun nerden kaynaklanıyo nasıl çözülür bana anlatırmısınız
teşekkürler...kesinlikle virüs yoktur kendi uploadım sadece bu modu kurarsan hiçbir takılma yapmaz oyun
indirme linki: http://rapidshare.com/files/244460992/k_zmodu.rar.html
arkadaşlar benim gta da hiç bir mod yok sadece kayıtlı oyun indirdim
o zaman save dosyasını biyare kaydedip oyunu revo uninstaller ile sil daha sonra tekrar yükle sav dosyasını belgelerim içine at kaldığın yerden devam et
Vista kullandığınızdan dolayı olabilir mi acaba? (kendimden biliyorum xD)
programı xp service pack 2 modunda çalıştırırsanız düzeliyor
bu arada fazla esc-resume yapınca oyun donabilir
Vista kullandığınızdan dolayı olabilir mi acaba? (kendimden biliyorum xD)Alakası olduğunu zannetmiyorum çünkü senin sorunun başka bende de oluyordu başka bir dvd den yükleyince sorun çözüldü................programı xp service pack 2 modunda çalıştırırsanız düzeliyor
bu arada fazla esc-resume yapınca oyun