oyunu yüklüyorum, sonra oyunu açmak için tıklıyorum oyun açılmıyor
farklı çalıştır deyip açıyorum oyunu oynayamıyorum
oyunu yüklüyorum, sonra oyunu açmak için tıklıyorum oyun açılmıyor
farklı çalıştır deyip açıyorum oyunu oynayamıyorum
Kesin ekran kartı yetmiyordur...
sorunu tekrar yazıyom oyuna tıklıyomaçılmıyo farklı çalıştrı diyorum çalıştırıyor sonra0oyun geliyo ama oyunun oynamamıyorum
pc nin özellikleri
intel p4 531 3,01 ghz
Gigabyte GA-8VM800M-775 (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
1.50 gb ddr ram
NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)
Kopuk cocuk adamın pc vista olduğuınu nerden biliyorsun burda Vista diye birşey geçmiyor crackle ilgili bir sorun olabilir yada pcnin özellikleri nedir*böyle oyun sorunları genelde vistadan çıkarda o yüzden bu konuyu verdim.ayrıca dediğim gibi direck uyumsuzluğu olabilir crack olabilir herşeyden sorun olabilir
kafadan atma öneriler yapmayınsennle tartışmak istemiyorum biz kafadan atma öneriler yapmıyoruz.soruyu soran tam detaylı anlatmamış olayı bizde elimizden geldiğince önegelen sorunları yazdık ve yardım etmeye çalıştık
arkadasım oyuna girmemesinin bin tane sebebi olabilir hata olarak ne
boş ver sanandreas ı gta4 kur
sorunum şu
oyuna tıklıyorum oyun AÇILMIYOR
farklı çalıştır a tıkıyorum oyun AÇILIYOR(menü geliyor)
oyuna oynamaya new game e tıklıyorum belli bir süre bekledikten sonra oyun açılmıyor(kısaca donuyor)
tab-alt yapıyom olmuyor
kaç defa kaldırıp yükledim (5 kezdi galiba)
oyun kendi içinde bie yama felan yüklüyormu bazı yamalarda oyunu bozabilir yada sen yükledinmi hiç yama
öneri:(ayrıca oyunu your uninstaller ile silip öyle yükleyin)
kopukÇocuk
dediğin gibi kaldırdım ve tekrar yükledim
oyunu oynamaya başladım teşekkürler
Ugpa7 kimsenin zevkine ve isteklerine karışamayız degil mi?Niye gta4 oynamak için sistemi değiştirsin?İmkanı yoktur belki belki var ama o san andreas oynamak istiyor?Bırakalım kendi karar versin şunu yap bunu yap demenin anlamı yok..
Ugpa7 kimsenin zevkine ve isteklerine karışamayız degil mi?Niye gta4 oynamak için sistemi değiştirsin?İmkanı yoktur belki belki var ama o san andreas oynamak istiyor?Bırakalım kendi karar versin şunu yap bunu yap demenin anlamı yok..aynısını bende yaşadığım için san-andreasta o yüzden düşüncelerimi söyledim yardımcı olmak için çünkü o oyunun grafikleri insanı soğutuyor oyundan
huseyin bende de oyle biseyler oluyo.ben de cozum bulamadım.
gta 4 ile ilgili ne varsa bilgisayarda silmeye calıstım(hepsini silebildim mi bilmiyorum). cd yi takıyorum, menu acılıyo, daha oyunu yuklemedim ama "play gta:san andreas" yazıyo.bunun yerıne "install gta: san andreas" falan yazması gerekmıyomu?