mad dog bölümü başladığında hemen koşup arabayı al ve çok ince ayar yapmangerekiyor mad doku alınca sakın bir direğe bile çarpma
GTA : San Andreas - Yardım
- 1
- 2
tam çözümlerde herşeyi anlatıyorlar valla
-NOXGwaeronO kısım coooooooook zor...cursedkardşe ben şu anda bütün haritayı açtım bayaa bi bölüm gittim son lasventures tekilerde takılıyorum.. soruna gelicek olursak gerçekten o kdr çok görev geçtiği içni ilk görevleri tam hatırlamıyorum biraz daha açıklasan ... yardımcı olabilirm .. gerekirse başlarını bi daha oynarım..Merhaba arkadaşlar..
bu arada GTA SAn Andreas ile ilgili problemi olan arkadaşlar lütfen farklı bi başlık açmayın problemlerinizi buraya yazın burdan çözelim..
Benim geçemediğim bölümün adı "Serbest Düşüş"
Kumarhaneden çıkıp havaalanına gidiyorum. Orda dandik bi planör çalıyorum. Ve haritanın Kuzeyini zorlayarak deniz üstünden ilerliyorum. Sonra bi "Hitmen's Flight" denilen bir jetle karşılaşıyorum ve "Jetin arkasındaki Corona'ya gir" deniliyor.
Fakat benim dandik planörle o jeti yakalayıp arkasındaki Corona'ya girmem imkansız..
Help pls...!!! [V]ama ben
madd dogg görevinde adam ben kamyonete gitmeden atlıyo nasıl yapcam
SEN SWEET FİLAN BOŞVER YAZ Bİ AEZAKMI SONRADA HESOYAM NE YAPIYOSAN YAP GEZ DOLAŞ CETELERİ GEBERT YA DA S.T.A.L.L.K.E.R OYNA BAŞKA OYUNMU YOK
SAN ANDRESS BIRAKIN HAYDİ HERKES S.T.A.L.L.K.E.R OYNAYIN MÜTHİŞ Bİ OYUN 6 YILDA YAPILMIŞ
oynu tmmn btrmk içn yarşları,polis,ambulans vs. gbi grvleri ayrıca horseshoe ları ve oyster ları da blmnz lazm
ya arkadaşlar gülmeyin ama ben helikopteri nasıl yönlendireceğimi bulamadım. havalanıyor ama bir türlü ileri gidemiyorum. ileri tuşuna basınca devamlı havalanıyor yardım ederseniz sevinirim
MAUSE İLE YÖNLERN DİRE BİLİRSİN
VE YA NUMPAD İLE 6 VE 9
Ya arkadaslar ben oyunun daha %50 sindeyim ama hiçbir görev yok:S sadece gemiye araba yüklemesi yapıyorum :S yardım edermisiniz..
haklısın yaa ben o serbest düşüşü yapamıyom ve madd dogu da ben 2 adım atmadan madd dog hemen atlıyo yardım ederseniz sevinirim
onu hava alanında Ş yazan yerin hepsini tamamlaman gerikiyo ondan sonra görevlere başlaya bilirsin bende yapamı yodum o sorunu çözdüm
abi hala san andreas oynıyan varmı berbat bi oyun bence gta4ü oynayın san andreaasın görevleride saçma........
abi sizin dediklerinizle alakası varmı hatırlamıyorum ama bi bölümde bi çinliyle atari oynuyolar sonra hiç bişey olmuyor ya işte orda denize gidip ciğer haciminizi arttırıyorsunuz belki işinize yarar.:)
burayada yazıyorum: dun gta san andreas aldım. daha yuklemeden play Gta: san andreas yazıyo ama install falan demesı gerekmıyo mu? (bende gta 4 te yuklu)
LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYUN !
Ben gta sanandreas yükledim fakat oyuna girmiyor renk düzeni windows 7 basic olarak değiştirildi diyor. Ve Böyle diyor. Elle yazıcam pcde nasıl resim çekicem nereye gelir bilmiyorum o yüzden.
Aşağıdaki program, Windosu'un renk düzeninin geçici olarak Windows 7 Basic olarak değiştirlmesini gerektiren bir işlem gerçekleştirdi.
Program: gta_sa.exe
Yayımcı:Kullanılamaz
İşlem tanımlayıcısı (PID):2692
Windows, bu program veya benzer işlemler yapan diğer programlar artık çalışmadığında renk düzenini otomatik olarak yeniden Windows Aero Biçimine Değiştirecek.
Bu Sorunu Aldım Pc Özellikler (Sistem Özellikleri):
Üretici: Packard Bell
Model: EasyNote TJ75
İşlemci: İntel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @ 2.27 GHz 2.27 GHz
Yüklü Bellek (Ram): 6,00 GB (kullanılabilir miktar : 5,86 GB)
Sistem türü: 64 bit işletim sistemi.
Bu Arada ekran kartı 1 gbdir.
Her Oyunu Açıyor GTA' Yı Açmıyor Neden Acaba.?
- 1
- 2