san andreas PC la ilgili bilgisi olan var mı?mayıs filan diyolardı ama
gta san andreas
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya niye bu kadar uzatıyolar ya PS2 de çıktı ya
Eh bekliceksiniz artık, konsol farkı tabi:)
anten sen niye ikide bi konsolu karıştırıyosun ya
Haklısın şımardım ben de! Biraz çeki düzen verneliyim kendime, doğru.
Neyse oyun ps2 ye çıkalı 4 ay oldu, diyorun ki sorusu olan varsa sorabilir. Seveseve cevaplarım:)
acaba PS2 de bi 6800 kalitesinde oynayabilir misin kiduyduğuma göre PS2 fx 5200 kalitesindeymiş
öyle duymuştum
Ya ne fark eder ki?Oyunun grafikleri vasatın üstüne çıkamıyor aslında, yani bunun pc ile konsol ile alakası yok! Oyunun grafikleri öyle ahım şahım değil, hiç farketmez. İster fx 5200 kalitesinde oyna ister 6800, ister 1.000.000 da oyna sonuçta oyun pc için ayrıca yapılmayacak, konsoldan port edilecek.
Ha ram dersen 1024 olabilir, çünkü 20 saniyelik bir yüklemeyle tanesi vice city' den 4 kat büyük 3 şehri yüklüyor oyun! Her şeyri uçakla bile başından sonuna kadar (dodo ile) 10 dakikada geçtiğini düşünürsen pc için 1024 ram gerekli olabilir...
Şöyle bir örnek veriym:
300 metrelik bir binanın tepesinden aşağı baktığında tüm şehri ufuk çizgisine kadar her ayrıntısıyla görebiliyorsun, nasıl ama:)
arkadaş tabiiki anlayamaz çünkü konsolda oynuyor..
neyse pc için haziran ın 8 i avrupada çıkıyor..
Buyrun bakalım gel de şimdi buna söylenme...
Ben pc mde Halflife2yide, Doom3üde, Farcryıda bitirdim ben anlamıycamda kim anlıycak hangi oyunun ne istediğini. Allahtan oyunlar ilk önce konsol için çıkıyoda test ediyoruz pc de ne isticene dair, iyi ki konsollar var diğcene hala sataşıyo ya!!!Adam&kız&çocuk&genç&bayan vs... (neyse)