arkadaşlar ben gta sanandreası vista yüklü bilgisyara başarıyla kurdum.
fakat oyun açtıktan sonra windows oyunu kapatıyor. sorun çözümleri bölümündede "TAKE 2.." diye bir siteden bahsediyor.
gta sanandreasın vista yamasını bana gönderebilirmisiniz?
DVDde sorun yok. DVD yi xp de denedim oyun çalıştı.
gta sanadreasa vista yama var mı?
Arkadaşım benim pcmde de vardı gta ve vistaydı hiç bir sorun yoktu yardım edemicem:S
o oyunun vista yaması falan duymadım zaten hiç, bende vista'ma yükledim oynadım zamanında hiçbi sorun yoktu. sende farklı bi sebepten olmasın?
crack? sürücüler? directx? sistem yetersizligi(vista'nın daha fazla kullanmasından mütevellit)
başarıyla tam olarak kuruldu! directx tam,sorun yok! vista daha fazla kullanmasına rağmen sistemde yeterliği!
bilgisayarı "can you run it?" sitesinde gta san. için test ettirdim fazlasıyla kaldırıyor.
oyun vista "oyun gezginede" geldi. orda "gta sanandreas "AO" versiyon" yazıyor.
oyun girdiğimde oyunun başındaki videolar ve jenerik geliyor fakat herhangi bir tuşa basınca çalışma durduruluyor
yamanın adıda vista değil "gta sanandreas patch 1.5 veya 1.6" yamayı kuramadım
Oyunun orjinal değilse bir sorun olabilir
oyunu nerdeyse vistada bitirdiim sadece oyunda iken başka programam geçince donuyodu tekrar girip çıkınca sorun olmuyodu hatta xpden daha rahat oynuyodum oyunu
oyunu açmak için tüm prograamları kapattım ve klasik temaya geçtim yinede oyun açılmıyor (açılış videosu gösteriyor entera bastığımda çalışma durduruluyor)