ARKADAŞLAR BEN GTA SANANDREASI 2 yıldır oynuyorum ama son 1 yıldır Araba kullanırken nişan alma hilesi çalışmıyor
Hani QUIQDMW lütfen calıstıran varsa veya bilgisi olan bu konu altına yazsın veya pm atsın sağolun warolun.
ARKADAŞLAR BEN GTA SANANDREASI 2 yıldır oynuyorum ama son 1 yıldır Araba kullanırken nişan alma hilesi çalışmıyor
Hani QUIQDMW lütfen calıstıran varsa veya bilgisi olan bu konu altına yazsın veya pm atsın sağolun warolun.
oyunun 1.01 resmi yaması var orijinal .exe yi atıp o resmi yamayı yükle yamaya uyumlu ilaç at ilacıda gta sa game fix yaz google a bulursun
Kardeş biraz açıklasan nasıl yapıcam ben biraz acemiyim ama ? site falan verseen ilgilensen teşekkürler.
dostum google a gta sa 1.01 patch yaz bulursun ilaç içinde gta sa game fix yaz
Ben bir ara orjinal olmamasına rağmen, Mtu ile oynamıştım.
mtu off
kardeş mtu modemle ilgi yanlış oldu
mta olacaktı. Multi Theft Auto yani
Evet oynanıyor .D bu arda hile kullanmayın oyunlarda yaf karsı tarafın hakkını yemektir hile cod4 de cok adminlik yaptıydım o WH ciler yüzünden oyundan sogudum yaf :D yok aimbot acarlar yok wallhack :D
Valla ben oynamıştım. Sanırım Sa-Mp'yi ama Mta olabilir
Bunun hakkında bir bilgim yok fakat bir fark da olacağını sanmıyorum. Belki araç, harita, oyuncu farkları vardır.
ama sanki samp daha iyi gibi. ya da ben samp oynadığımdan öyle geliyo
Uğurhan çavuş kardeşim crack mı indiricez atıcaz nasıl yapıcaz anlatırmısın ? Bide ilaç nedir .
Arkadaslar yapamassam quıqdmw hilesini nası etkinlestirecem söyleyen varmı ?
Uğurhan çavuş kardeşim crack mı indiricez atıcaz nasıl yapıcaz anlatırmısın ? Bide ilaç nedir .İlk adım crack değiştir.Arkadaslar yapamassam quıqdmw hilesini nası etkinlestirecem söyleyen varmı ?
Eğer olmazsa Gta San Andreas Güncellemelerini ara bul indir ve kur.
Yine olmazsa bu hilenin bulunduğu trailer indir.
Çok teşekkürler bilgin için özel mesaja gelebilirmisin ?
Veya face Ertunç Söyü Eklermisin ? 2 resimi olanıda ekle kardeş lütfen
https://www.facebook.com/SonGoku67
Sen ekle dostum ama şimdi maçı izlicem 21.00 gibi gelirim
Ekleyemiyorum dostum sen ekle www.facebook.com/ertunc.soyu
Uğurhan kardeşim ben şimdi orjinal pack buldum attım orjinal packı ondan sonra 1.1 i yaptım ondan sonra oyuna girdim etkin olmadı anlatırmısın adım adım ?
Arkadaşlar sorunu hallettik.