GTA V'in Yeni Ekran Görüntüsü Sızdı!

blackdown
08-11-2012, 13:49   |  #1  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

Yarın Game Informer dergisinde boy göstererek bizleri bolca bilgiye boğacak olan GTA V'ten yepyeni bir sızıntı geldi! Short List dergisinde ve derginin resmi sitesinde yer verilen bu görüntüde, oyunun daha önceki görsellerinde gördüğümüz bir karakteri Jet Ski kullanırken görüyoruz.

Dergiye özel gönderilmiş olan bu ekran görüntüsünün yanı sıra, dergide oyunun ana karakterinin "yeni bir başlangıç için Doğu Kıyısı'ndan Los Santos'a taşınmış bir gangster" olduğu yazılmış. Bu tanım, oyunun ilk trailer'ında duyduğumuz ana karakterin söyledikleriyle uyuşmakta.

Game Informer'dan beklerken başka bir dergiden gelen bu bomba, bizleri Game Informer'a kadar idare edecek gibi görünüyor. Yarın ise Game Informer'dan gelecek olan bilgiler, detaylar, ekran görüntüleri ve daha fazlasıyla birlikte GTA V'e doyacağız!

GTA V Trailer #2: 14 Kasım 2012

Milyonları peşinden sürükleyen, en ufak bir haberi bile oyun dünyasına bomba gibi düşen GTA V'in 2. trailer tarihi belli oldu! 14 Kasım Çarşamba günü oyunun ikinci tanıtım videosu geliyor! Ayrıca 8 Kasım günü Game Informer dergisinde oyuna dair birçok bilgiye ulaşabileceğiz. Anlaşılan önümüzdeki günler GTA V ile yatıp GTA V ile kalkacağız! Takipte kalın!

Banned
08-11-2012, 23:08   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj

It's gonna be big day there's no doubt which launch trailer of grand theft auto V. Who knows maybe it will become one of best game on current generation. What's your opinion guys ?

Kapalı Hesap (153334)
08-11-2012, 23:13   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Alıntı: Greatness  
It's gonna be big day there's no doubt which launch trailer of grand theft auto V. Who knows maybe it will become one of best game on current generation. What's your opinion guys ?

dostum sen nerde yasiyon turkcen yokmu.Ben ingilizce bilmiyorum.