İşlemci
HDD
Ram yetiyor tek sorun ekran kartı oda idare eder cinsten HD6770 ile medium da oynarım herhalde
Yukarıdaki gereksinimlere göre tabi tam belli değil gereksinimler
GTA V Sistem Gereksinimleri
Aşağı yukarı bir donanım oturmuş durumda ama tam işlemci modeli ve ekran kartı modeli daha verilmedi.
Ekran kartın mediumda açar tahminim. Benim gibi HD 4650'si olanlar ne yapsın
Her zaman ki gibi hız aşırtma yaparak oyunu açarım
Benim kart daha yeni garanti bitmeden O.C yapmam :D
Sizden bir isteğim benim anakartın özelliklerine bir türlü ulaşamadım bir yardımcı olurmusunuz ona göre ram'e o.c. yapıcam
Pegatron IPMIP H-55 Gen marka bu.Benim ram'lar 1333'lük anakart 1666destekliyosa yapıcam.
Fazla oynama pegatron anakart elinde kalabilir.
Benden demesi yine işlemci ağırlıklı olur bu oyun :) ekran kartı olarak 6770 highte açar gibime geliyor :) antialiasing vs. kapalı olur ancak. Oyunlarda ekran kartını zorlayan,Şu kaplamaların üzerindeki ışığa göre değişen shaderler,Modellerin poligon sayısı ve Atmosfer efektleridir,şu duman,sis fln,Örnek resimlere bakarsak aşırı bi shader olayı yok,Poligon olarak arabalar iyi ancak aşırı gözükmüyor yani,O polis kovalamasındaki uzaktaki polis arabasının modeline bakınca anlarsınız,hala köşeli modeller var :) atmosfer efektide fazla olmaz sanırsam,dünya çok geniş sonuçta :)
800x600 ne ya :) 10 sene önce kullanılıyordu.
Bunun bence minimum sistem gereksinimi olması imkansız.Böyle bir şey yaparak oyun satışlarının tavan yapmayacağını Rockstar düşünüyordur.Ama tavsiye edilen sistem bunun biraz üzerinde olabilir.Hem bana ne ya , artık benim sistemim nasılsa rahat rahat oynatır :)))))
Gta ıv ile aynı grafik motoru.Gta ıv'te ve eflc'yi rahat kasmadan düzgün oynayabiliyordum.
Benim için problem olmaz heralde. Ram 2-3 olur gibi geliyor.