Ben sistem oyun açmamaya başlayana kadar kullanıcam sonra teknobiyotikten 2500 tl lik kasa dizerim tabi bu 2 3 yıl sonra :)
GTA V ve Call Of Duty Black OPS 2
Ben sistem oyun açmamaya başlayana kadar kullanıcam sonra teknobiyotikten 2500 tl lik kasa dizerim tabi bu 2 3 yıl sonra :)Valla ben güvenmiyorum öyle sitelere,ilk parayı veriyosun onlar ya göndermezse diyosun için içini yiyosun.Ne çıkcada belli olmuyo.Bazen hatalı gönderiyolar madur oluyosun.Oraya gidiyo tekrar gönderiyolar,o hoo onlamı uraşcam.
En iyisi en yakın bilgisayarcıya gidip,göze göz-dişe diş şekilde almak.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 28 Temmuz 2012 12:35
Sistemimi 3 gün sonunda topladım çok şükür :D
http://www.teknobiyotik.com/akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=4242
Bu gün öğleden sonra teker teker gezcem bilgisayarcıları,bu fiyata vereni bulursam alcam.Tabi kağr için 20-30 tl oynama olabilir.
1 hafta önce kuzenime ordan pc sıpariş ettik gelir gelmez oyunları kurduk direk daldık oyunlara
Sakın dizdirme biz gittik 2500 tl boşunamı verdik,1000 tl ye süper bir pc diziliyorsa
Sakın dizdirme biz gittik 2500 tl boşunamı verdik,1000 tl ye süper bir pc diziliyorsaDaha bütçede belirtmedik,adam 1.000TL atlamış :D
Birazdan o adamın yanına gitcez,çok merak ediyorum nası sistem dizcek,valla adamın yanında gülebilirim :D
Geçen sene oraya formata götürürdüm,ozamanlar bilgim 0 dı,anakart nedir onu bilmezdim.Adam beni eski halimle sanıyorsa yanıldı.Sizin sayenizde donanımdan biraz anlar oldum :D
Çıktı aldırt adama ve özelliklerini buraya yaz tartışalım kötü sistem alma.
Bakkal felsefesi tamamen kandırmaça yani
Hiç açarmı hocam sende yani alt tarafı gtx 680 var sistemde mario bile oynatmazYani GTX 680 altı üstü nolacak şimdi çıkan oyunları açar ama gider GTA V'i "low"da açamaz. :) Arkadaş anlamıyor ki bi' türlü... GTX 560 ile Max Payne 3'ü her şey en üst kademede açıyorum zaten R* önerilen kısmı açıklamış 460 mı ne istiyordu.
Gtx 560 kral kart herşeyi acar max payne 3 ün en üst seviye sistemi ne aldanıyor millet ondan öle birazda bende gtx 560 olsa herşeyi acarım hatta 2013 oyunlarınıda rahat oynatıcak bi kart bence gtx 560 ı bırak hd 4850 bile coğu oyuna yeter durumda ama millet gtx 680 lere bile burun kıvırıyor biraz yalama oldu bu kart son günlerde her sisteme bi tane öneriyolar cok güclü bi kart ama dediğin gibi insanlar anlamıyor en pahallı yı almak en iyisi ya işte :D.....Yani GTX 680 altı üstü nolacak şimdi çıkan oyunları açar ama gider GTA V'i "low"da açamaz. :) Arkadaş anlamıyor ki bi' türlü... GTX 560 ile Max Payne 3'ü her şey en üst kademede açıyorum zaten R* önerilen kısmı açıklamış 460 mı ne istiyordu.
Gtx 560 kral kart herşeyi acar max payne 3 ün en üst seviye sistemi ne aldanıyor millet ondan öle birazda bende gtx 560 olsa herşeyi acarım hatta 2013 oyunlarınıda rahat oynatıcak bi kart bence gtx 560 ı bırak hd 4850 bile coğu oyuna yeter durumda ama millet gtx 680 lere bile burun kıvırıyor biraz yalama oldu bu kart son günlerde her sisteme bi tane öneriyolar cok güclü bi kart ama dediğin gibi insanlar anlamıyor en pahallı yı almak en iyisi ya işte :D.....GTX 560 2-3 yıl daha oyunları tatmin edici seviyede açacaktır. GTX 560'ımı zorlayan tek bir oyun var o da GTA IV :) Optimizasyon sorunu olan bir oyun için yine çok zorlamıyor gerçi.
Gta IV son sistemleri bile zorluyor resmen kepaze bi oyun bence hiç sevmemiştim oynarken sacma sapan kasıyor zaten gta serisine bi hakaret olarak cıkarttılar heralde :D gta v te düzgün olur inş gtx 560 kartları cok arastırmıstım almak istiyodum özellikle msi hawk modelini 1 ghz in üstüne rahat cıkıyor lakin 750 tl cik :D rekorları olan bi kart kötü diyeni görmedim ben şahsen 1 milyarım olsa az daha ekleyip gtx 680 almak yerine gtx 560 hawk alıp birazda oc layıp kullanırım ...GTX 560 2-3 yıl daha oyunları tatmin edici seviyede açacaktır. GTX 560'ımı zorlayan tek bir oyun var o da GTA IV :) Optimizasyon sorunu olan bir oyun için yine çok zorlamıyor gerçi.
Max Payne 3 gibi olursa GTA V rahat olacaktır, GTA IV prototip oldu bir anlamda.
Max Payne 3 gibi olursa GTA V rahat olacaktır, GTA IV prototip oldu bir anlamda.Max payne 3 ü oynama fırsatım olmadı 26 gb :D ama optimize iyi diyor oynıyanlar inş gta 5 te örnek alır biraz bizde rahat ederiz :D suanki sistemi göcertir ama yeni sistem alırsam i3-i5 rahat oynarım zaten bekledigim 3 oyun var gta 5 - amnesia - dishonored :)..
Max payne 3 ile gta 4 te aynı motor var kısaca gta 5 dahada iyi olucak