Sistemim
İşlemci İntel i7 -2630QM
8gb ddr3 Ram
Ekran Kartı: Radeon HD 6770M
Sorum başlıkta belirttigim gibi.
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM
minimum sistem özellikleri orta ayarda oynatır
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartıdelirdinmi oyun max payne 3 ün sistem gereksinimlerinin yükseği kesin olucak bikere nası oluyorda 16 gb hdd istiyor gta 4 bile tavsiyeninde 18 gb istiyor
Ram: 1.5 GB RAMminimum sistem özellikleri orta ayarda oynatı
katılmıyorum
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartıDostum bunlar dogru degildir sanmıyorum dogru oldugunu gta 4 de bile minumum quad core işlemci öneriliyor ekran kartı 256 mb diyor mümkün degil 256 mb bi kart kaldıramaz o oyunu basta bellek i yetmiycektir en azda 2gb ram ister diye düsünüyorum minumum yani böle bi sistem gta 5 de oyy belimm der kalır bence :D
Ram: 1.5 GB RAMminimum sistem özellikleri orta ayarda oynatı
Fikrimce min. ayarlarda oynamak için:
İşlemci: AMD Fx serisi veya İntel i serisi
Ekran kartı: HD4850 veya Gts250
Bellek: 2 gb ve üzeri
HDD: 30 gb
Medium içinse:
İşlemci: AMD Fx6 veya i5
Ekran kartı HD6850 veya gtx 460
Bellek 3 gb ve üzeri
HDD: 30 gb
Oyun çıkınca http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx adresli siteden bakabilirsiniz.
gta 4 zannettim :) gta5 olunca 4 çekirdekli işlemci 4gb ram 2gb 256 bit ekran kartı ister 50 gb de hdd ister tahmini
Rockstar zaten iyice b....u çıkardı.Gta Vi Hddyle satacaklar bu gidişle.Max Payne'i 27 gb yaptılar.Gta V 50 gb olur.Bir de haritanın oldukça büyük olacağından bahsediyorlar.
okin kurt artık sende onu cd den çektirirsin :)
Valla benim burda korsan satan bi yer var oda eski satıyo :D bakalım buluruz elbet bi yerden gecen max payne 3 indirem dedim 38 gün diyo kalan süreye 26 gb ne arkadas gta 5 de gallabi olcak bunun gibi yandık..
30 Gb ın üstünde olursa ben o oyunu oynamam onu indirene kadar 7-8 tane güzel oyun indirir oynarım her ne kadar gta ismi varsada oynamam ......
black box sürüme var yarı yarıya iniyor boyutu
çıkınca görürüz kaç gb olduğu gta 4 gibi kasmalar optimizasyon hatalrı v.b. benzeri olmasında 1 sene sonra çıksın yeter ki düzgün olsun kısaca
max payne 3 gibi olursa yeter ama herkes işlemci ve ekran kartından darbe yiyecek :)