gta 4 te masaüstüne çıkınca yada en iyi ayarlar için test ettirdiğimde resimlerdeki gibi durdurma menüsü ve radar kayboluyor aynı sorunu yaşıyan varmı eğer çözümü varsa lütfen yardım edin
gta4 grafik sorunları / radar gözükmüyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kardeş bu crack'den kaynaklanıyor. Daha iyi bir crack bulmalısın. Forumda crack paylaşımı yasak olduğu için veremiyorum. Ama piratebay ve mininova sitelerine girersen aradığını bulursun.
avatarKardeş bu crack'den kaynaklanıyor. Daha iyi bir crack bulmalısın. Forumda crack paylaşımı yasak olduğu için veremiyorum. Ama piratebay ve mininova sitelerine girersen aradığını bulursun.arkadaşım 2 tane daha crack denedim ama yine olmadı eğer sende varsa bana linki mesaj at
Arkadaşlar; Bilgisayarım Amd Athlon 64 x2 Dual Core 5000+, 2GB ddr2 800 MHZ ram, Vista Sp1, ekran kartım Ati 3870 dd4 512 mb iken oyun bende takılıyordu en fazla 30 FPS bazen 15,3,1 FPS civarında oluyordu ama biraz araştırdım ve takılma kalmadı en basta ati catalyst den resimdeki ayarı minimap ayrıntı düzeyini düşürün görüntüde kalite fazla düşmüyor
Ardından atinin son driverini indirin onuda burdan
ordından da bu yamayı yaptım GTA nın kendi sitesinden
oyuna girince takılma olmadı.
oyunun özellikle ; 4870,4850,3870,3850 lerde oynanabilirliği çok düşük.. yani 3650 ve 8600gt (gerekli crack ayarları yapılmış ve oyuna özel driveri kurulu ise)mediumda oynuyolar.. bu iş hiçte hayra alamet değil adamlar o kadar bekledi oyunu yapmak için hemde ne kadar bekledi ve yapa yapa üstünde gereksiz bi ağırlığı olan bi oyun yaptılar ya helal olsun.. rockstar ın patch ini beklicez... kolay gelsn