Arkadaşlar Gta 4 ü rağatça oynayabilecğim ekran kartı önerirseniz mutlu olurum lütfen
Gta4 Rağatça Oynayabileceğim Ekran Kartı Öneri
- 1
- 2
bi sne sonra değiştirirsin derken ? bozulur anlamındamı :O anlamda değil kardeşim. Yani bi gidip 120 TL ye ekran kartı alırsan seneye çıkacak olan oyunlar hatta seneye bile değil önümüzdeki aylarda çıkacak bf3 ve codmw3 gibi oyunları çalıştırması imkansız. Ama seçim senin. Biraz daha bütçe yapar 3-4 YIL gidecek ekran kartı alırsın. Yok olmaz dersen bu seneyi zor çıkartacak bir ekran kartı alırsın. Ayrıca gta4 sadece ekran kartı değil işlemci ve ram de isteyen bir oyun haberin olsun :)
Sana bir söyleyeyim inanmayacaksın,burada ekran kartı HD5970 olupta GTA4 kasıyor diyenlerde oldu ama sorun ekran kartında değil oyunda çünkü doğuştan sorunlu bir oyun ama ancak gerekli yamaları yaptıktan sonra rahat rahat kasmadan oynarsın uygun bir ekran kartı ile.
Sana bir söyleyeyim inanmayacaksın,burada ekran kartı HD5970 olupta GTA4 kasıyor diyenlerde oldu ama sorun ekran kartında değil oyunda çünkü doğuştan sorunlu bir oyun ama ancak gerekli yamaları yaptıktan sonra rahat rahat kasmadan oynarsın uygun bir ekran kartı ile.Oyun doğustan hatalı degil , korsanları hatalı :)
Oyun doğustan hatalı degil , korsanları hatalı :)yoo 1.0.4.0 patch mükemmel çalışıyo 1.0.7.0 patch yükleyince optimizasyon sorunu var heralde 1.0.4.0 patch de oyunu grafikler en üst seviyede 45-50fps ile oynarken 1.0.7.0 patch de 20-25 arası oynuyorum ayrıca belli bi süre sonra heryer yok oluyo :)
yoo 1.0.4.0 patch mükemmel çalışıyo 1.0.7.0 patch yükleyince optimizasyon sorunu var heralde 1.0.4.0 patch de oyunu grafikler en üst seviyede 45-50fps ile oynarken 1.0.7.0 patch de 20-25 arası oynuyorum ayrıca belli bi süre sonra heryer yok oluyo :)Zaym1n kardeşim yoktun epeydir(veya ben görmedim) hoş geldin tekrardan :)
:) hb kardeşim bu aralar biraz oyunlara kaptırdım birde yeni hdd aldım format falan arada giriyorum foruma :)
9600 gt veya üstü bir kart alarak oyunu donmadan oynrsın. Yapman gereken Patch'leri düzgün bir şekilde yüklemek. Özellikle 1.0.4.0 yaması çok önemli. Ben bu yama ile e4600 işlemci, 2GB ram ve 9600 gt ile akıcı oynayabiliyorum oyunu.
arkadaşlar ben şimdi asus gts450 1 gb 128 bit ekran kartı alıcam. 3 gb ram var birde core 2 duo 1.80 ghz işlemcim var. gta 4 kasarmı
siz ciddi misiniz korsan oyunlar mı hatalı bence normal bir oyundu cidden hataları vardı birde çıktığı döneme göre çok büyük performans istiyordu şimdi bile neredeyse zar zor oynanıyor
Sadece Korsan oyunlarda meydana gelen bir sorun deildi gta daki kasmalar orjinal gta dada aynı sorunlar ortaya çıktı tabiki orjinal almak daha iyi gta da ise 1.4 yamasını felan kurmadan direk 1.7 yamasını kurdum ve HD5770 kartımla 55.6 fps aldım benchmark tan ..1.7 yaması fps yi baya yükseltiyo senin alacağın ekran kartı HD4670 veya 9800GT olur 9800GT iiy bir karttır . Ama Fuzuli masraf olur bence değmez HD5770 alabilirsin ama fazla para vermen gerekir.
arkadaşlar ben şimdi asus gts450 1 gb 128 bit ekran kartı alıcam. 3 gb ram var birde core 2 duo 1.80 ghz işlemcim var. gta 4 kasarmı
Kasmaz. gts450'yi sırf GTA için alıyosan o kadar para verme. Ben 9600gt sonic ile sorunsuz oynayabiliyodum. Yapman gereken oyunun yamalarını doğru ve hatasız yüklemek. gts450 geleceğe yatırımsa 1.8 c2d seni fazla götürmez.
abi yazdığınız ekran kartlarına bakın 9600gt veya 9800gt artık iyi bi ekran kartı değil giriş seviyesi diyebilirm ben o kartlara ayrıca oyunu en düşük grafiklerde açıcaksanız ve çözünürlük hd değilse tamam çalıştırırda oyundan zevk alarak ve iyi bi görüntü kalitesiyle oynatmak için gtx560 veya hd6850 gibi bi kart lazım en az ama sırf gta4 oynamak için alıcaksan ekran kartını ve grafikler senin için önemli değilse hd5670 veya en azından gts250 alabilirsin ya da 9800gt
abi yazdığınız ekran kartlarına bakın 9600gt veya 9800gt artık iyi bi ekran kartı değil giriş seviyesi diyebilirm ben o kartlara ayrıca oyunu en düşük grafiklerde açıcaksanız ve çözünürlük hd değilse tamam çalıştırırda oyundan zevk alarak ve iyi bi görüntü kalitesiyle oynatmak için gtx560 veya hd6850 gibi bi kart lazım en az ama sırf gta4 oynamak için alıcaksan ekran kartını ve grafikler senin için önemli değilse hd5670 veya en azından gts250 alabilirsin ya da
Dostum ben senden farklı bir yorum mu yaptım? Arkadaşın sistem ortada, bırak gtx560 veya hd6850'yi gts 450 alsa işlemci sınırına takılacak. Ben arkadaşa şu ekran kartını al demedim. Sistemi değiştirmeyecekse 9600gt ve üstü işini görür. Zevk onun istediğin alsın. hd5670 hiçte fena deil ucuz hem.
Dostum ben senden farklı bir yorum mu yaptım? Arkadaşın sistem ortada, bırak gtx560 veya hd6850'yi gts 450 alsa işlemci sınırına takılacak. Ben arkadaşa şu ekran kartını al demedim. Sistemi değiştirmeyecekse 9600gt ve üstü işini görür. Zevk onun istediğin alsın. hd5670 hiçte fena deil ucuz hem.pardon cpu yu unutmuşum :) ayrıca psu ve diğer bileşenleri yazmamış aslında sen 9600gt ile oynayabiliyorum ve can_yardakul 9800gt önerince ona karşılık olarak yazmıştım ama neyse karıştı biraz ben anlatamadım kusura bakma :)
arkadaşlar işlemcimi de deiştiricem yani neredeyse yeni bir sistem toplucam. ve ekran kartını da sadece oyun için almıyorum tabiki. yani sizin görüşünüzle gts 450 nasıl bir kart onu öğrenmek istedim teşekkürler yorumlarınız için
karttan isteklerin nedir kafandaki fikir ne bilmiyoruz, biz ne dersek boş dostum en iyisi sen karar ver
ASUS GTS 450 tıkla
- 1
- 2