i5 650 işlemci
2 gb 128 bit ekran kartı
3 gb ram ile
full çözünürlükte oynuorum normalmi?
gta4
hafızan yeterliyse gayet normal.zaten iş görüntüde bitiyor ki ekran kartın da gayet yeterli
oynarken bide bakmışın cooofff diye bi ses pc den duman cıkıyo :D:D şaka biyana ne zararı olucak dostum anca ekran kartı ısınır oda zarar etmez :)
ben profildeki sistemle 1204 high ta bitirmiştim ama bazı sistemlerde uyuzlaşıyo gta4 i7 ile oynıyamayanlar var şahsen beğenmedim gta4 ü daha iyi olabilirmiş.
ben ilk oynadıgımda net yoktu bende :D patchsiz oynadım ama bi süre sonra kasma başlıyordu patchlerle hiç denemedim bi ara yeniden kurup nostalji yaparım bakalım patchler neler yapabiliyor.
:D ya bende bide net 15 kb 3g vodofone acayip mal bi net indirmek cok zor oluyo herkes diyo patch kurdum ucuyo felan inceden merak ediyorum net cafeye gidip cekicem bi ara :D.
ilk acıldıgında hiç sorun olmuyor cok iyi performans ama 1-2 saat oynadınmı makinadan ayar sesleri cosuyor habire yoruyodu pc yi cok 1 saat içinde sorun yaşamıyodum hiç ama sonradan işlemci ısınıyodu sanırım ekran kartı fena degil ama cok kasmaya başlıyor.
:D bende aksine cok oturuyorum portal2 yi acabilseydim bu gece oynıcaktım ama bütün gün ugrastım olmadı konu actım korsan istek nedeniyle gitti oyun bozuk heralde konuda acamıyoz korsan diye ucuyo :D millet acıyo gec ucuyo genellikle şkayet olmassa hiç ucmuyo ama benim sansa erken gitti bi yugun korsan oyunna yardım ettim silinme olmadıydı ilginc :D:D:
cok sinir ya oyuna giriyorum tam robotun kafası cıkıyo tak hata 11 gb olacak bide 4 crack 5 update denedim zangoc oyuna rezil şey bi acçılmadı bukadar ugrasıpda acamadıgım bi portal 2 zaten :D.