Arkadaşlar GTX 295 almayı düşünüyordum.Daha sonra sitelerden birinde 1792 mb olan belleğin yalnızca 32 bit değil 64 bit sistemlerde de 896 mb olarak görüldüğüne şahit oldum.Düşündüm ki yalnış bağlamıştır, güç kaynağı yetersizdir, ramler yetersiz anakartı eskidir.Ancak bu sorunu google dan arattırdığımda her gtx 295 sahibinin aynı sorunu yaşadığını gördüm.Core İ7' linin de Quad' lının da...Önyargıyla gtx 295 i yerin dibine batırdığımı düşünmeyin, buna hakkım yok.GTX 295 i kötülemiyorum hatta yapılan testler sonucu 5870x2 den sonra en üstün kart ünvanını koruyor.Hayran olmamak elde değil.Konumuza dönelim.Sorun yaşayan insanlar problemlerini en çok da GTA IV ile kanıtlamışlar.GTA IV de ekran kartını 896 MB olarak görüyormuş.Daha sonra bir aldatmaca bulmuşlar sadece GTA IV için belleği tam göstertebiliyorlar.Daha doğrusu bilgisayara aldatmaca yapıyorlar.Verilen cevaplardan birinde bunun normal olduğunu gtx 295 in 2 tane 896 mb ekran kartının birbirine tostlanmış hali olduğu için herkes de böyle göründüğünü söylüyor.Ben sadece sormak istedim: GTX 295 i olup da sisteminde ve GTA IV' de aldatmaca yapmadan yani direkt olarak hem GTA IV de hem sisteminde 1792 MB olarak çalıştıran var mı? Teşekkürler.<