Elimde high power 750 watt absolute psu var ben bu psu ile gtx 295 çalıştırıp kullanabilir miyim? elimde suan gtx 260 ekran kartı mevcut?
GTX 295
Evet çalıştırırsın,
ama hayırdır kartı mı değiştiriyorsun ne iş:)
TABİKİDE YETER AMA YÜKSELTİRSEN İYİ OLUR
Kaliteli bir psu yazdığın.Kanımca yeterli olur.
ahmet79Evet çalıştırırsın,Düşünüyorum ama bu sefer de dx11 kartlar çıkıcak o yüzden kararsız kaldımama hayırdır kartı mı değiştiriyorsun ne iş:)
E yani tamda dx 11 arifesinde hiçte mantıklı olmaz bu kartı alman çünkü 3 ay sonra için cız edecek:)
Peki Ahmet Abi,benim son 1 dersim kaldı açıklanmayı bekleyen.O da 1,2 gün içerisinde açıklanır yani bende alacağım pc yi 3 ay sonra mı alayım sence?
Alacağın bütçeye bağlı, ne kadarlık bir sistem istiyorsun, komple mi yoksa sadece kasamı?
o zaman beklemesende olur nedeni ise 2000 tl lik bir sisteme en fazla gtx 260 hadi bilemedin gtx 275 takarsın, dx 11 destekli olarak çıkacak kartlar ise en üst seviye olacak ilk etapta onlara da senin bütçe yetmez orta ve alt segment için daha sonra çıkacak ki o da yıl başını bulur.
Zaten dx11 li kartlar çıkınca ona paralel zamanda dx 11 li oyunlar hemen çıkmaz sanırım.Olmadı dx11 li oyunlar çıkınca ekran kartı değiştiririz.
seneye bir iki tane gelecek ama asıl yaygınlaşması 1.5 yada 2 yılı bulur rahatlıkla.
Bilgiler için saol Ahmet Abi.
Rica ederim, özellikle bekliyorum senin sistemi toplayacağımız zamanı:)
İlgin için gerçekten minnettarım Ahmet Abi.
Dostlara ilgi ve alaka göstermek ayrı bir haz veriyor.
ahmet79Dostlara ilgi ve alaka göstermek ayrı bir haz veriyor.Bu forumda ki en sevdiğim abilerimdensin Ahmet Abi.Gerçi senin yorumun bu forumda ki herkes için değerli.Son Düzenleme: dextercan ~ 27 Haziran 2009 00:07
dextercanBu forumda ki en sevdiğim abilerimdensin Ahmet Abi.Gerçi senin yorumun bu forumda ki herkes için değerli.Yok herkes için değerli değil emin ol sevenim kadar kulaklarımı çınlatan da var,Ama kim ne ederse kendine eder, senin gibi saygı eken karşılığında da doğal olarak sevgi biçiyor.
ahmet79Yok herkes için değerli değil emin ol sevenim kadar kulaklarımı çınlatan da var,ben öyle düşünmüyorum. forumda, donanım hakkında senin eline su dökebilecek birisini tanımıyorum.Ama kim ne ederse kendine eder, senin gibi saygı eken karşılığında da doğal olarak sevgi biçiyor.
Son Düzenleme: erdem barış ~ 27 Haziran 2009 16:55
merhaba bende thermaltake 750 w var
gtx 295 i 2 gun once aldım sorunsuz kullanıyorum
elektronik bir ses geliyor karttan oyundayken, pause a bastıgımda gidiyor
sendede varmı olye bir sorun