Merhaba arkadaşlar,
Bir laptopta aşağıdaki ekran kartları olarak hangisi seçmeliyim ve neden ?
- 1GB GDDR5 128Bit ATI® Mobility Radeon™ HD5870
- 1.5 GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX 460M
sizce hangisi daha iyi performans verir
Konu hakkında paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.
GTX 460M mi? HD5870 mi?
HD5870 M tabii ki :)) sormaya bile gerek yok aslında xD masaüstü sistemlerdeki HD5770 ten biraz daha güçlü :) 460M biraz daha zayıf... ama üst seviye bir notebook alıcaksanız bence biraz bekleyin güncel HD6xxx ve GTX 5xx serisi üst segmentteki mobile e.kartları çıksın o zmn alırsınız :)) tabii aceleniz yoksa :D
Az farkla MR HD 5870 daha iyi.
Aman sakın nvidia ya gırme.bş tavsiye olarak al bende GT320M var cekmediğim cile feryat kalmadı diyim :D sana
Aman sakın nvidia ya gırme.bş tavsiye olarak al bende GT320M var cekmediğim cile feryat kalmadı diyim :DNe alaka GT 320M ile GTX 460M aynı mı? İki kart arasında uçurum denecek kadar performans farkı var. Bakın bu siteden;MR HD 5870 16. Sırada
GTX 460M 20. Sırada
GT 320M 120. Sırada
Beni yanlış anladın ben sana genel olarak nvidia almamanı tavsiye ediyorum bi nvidia kullanıcısı olarak.Ayrcıca 120. sırada olmasına cok sasırdım.pes 2011 i 1280x720 de orta duzeyde oyunuyorum ve 80 fps alıyorum.Sadece sorun driver yukleme konusunda ve nvidianın bazı eklentılerınde multi oynayıcısysan sorun alırsın.dediğim gibi bu benim fikrim alıcı sensin
Beni yanlış anladın ben sana genel olarak nvidia almamanı tavsiye ediyorum bi nvidia kullanıcısı olarak.Ayrcıca 120. sırada olmasına cok sasırdım.pes 2011 i 1280x720 de orta duzeyde oyunuyorum ve 80 fps alıyorum.Sadece sorun driver yukleme konusunda ve nvidianın bazı eklentılerınde multi oynayıcısysan sorun alırsın.dediğim gibi bu benim fikrim alıcıBende Nvidia kullanıcısıyım. Şu ana kadarda Nvidia'nın 5 farklı kartını kullandım. Bunlardan sadece 1'inde sürücü sorunu oldu ki oda sorun sayılmaz. İnternetten indirdiğim günce sürücüyü yükleyince oyunlarda görüntü bozuklukları oluyordu. Fakat kartın CD'sindeki sürücüyü yükleyince hiçbir problem olmuyordu. Bende onu yükleyip oyunlarımı oynuyordum. Genel anlamda Nvidia'dan memnunum. Sen Nvidia tavsiye etmiyorum neler çektim gibisinden yazılar yazınca bende doğal olarak öyle müdahale ettim.
Güncel sürücüyü yükleyince sorun ortadan kalktı diyosun.bendede call of duty de güncelledim ve sorun yaşamaya basladım Direct 3D hatası almaya basladım.Bi kartın Cd sini yükliyim ozamn inş olur.Bi oyunda sorun veriyor dıe servisede gitmek isemıyorum acıkcası
Ben, GTX 460 Hawk al derim.
Uygun f/p... Kullanmaktayım; sorun yaşamadım.
ikiside süper farketmez aynı performansı alacaksın onun için hangisi daha ucuzsa onu al