Merhaba arkadaslar bir teklif var.msi 6950 üstüne 50 tl para veriyorlar.sizce tks etmelimiyim
EDİT: 100 TL den 50 TL ye düştü
Merhaba arkadaslar bir teklif var.msi 6950 üstüne 50 tl para veriyorlar.sizce tks etmelimiyim
EDİT: 100 TL den 50 TL ye düştü
50 lira veriyor kardeşim malesef yinede ediyimmi
tamam etmiyorum.Alıcılar çıkıyor.nedense almaktan vazgeçiyorlar.Hadi hayırlısı bakalım.1 kişi alıcıyım en son kaça olur dedi 400 lira dedim cevap bekliyorum
EDİT:Cevap verenlere teşekkürler.Sizde olmasanız
tamam etmiyorum.Alıcılar çıkıyor.nedense almaktan vazgeçiyorlar.Hadi hayırlısı bakalım.1 kişi alıcıyım en son kaça olur dedi 400 lira dedim cevap bekliyorumaslındao adamla şöyle bir takas düşüne bilirsin onun elinde hangi anakart ve işlemci var sendekinden iyise işlemci anakrt ekran kartını takas et derimEDİT:Cevap verenlere teşekkürler.Sizde olmasanı
zaten işlemci ve anakartımı yeni aldım.2 ay olucak değiştirmeye luzum yok ama genede teşekkür ederim.adam sankı elden çıkartmak için can atıyormuş gibi geldı bana.6950 yi mod yapıp 6970 yapmaya çalıstı sanırım oda olmadı kesınlıkle bir sorun var ki elinden çıkartmaya çalışıyor
zaten işlemci ve anakartımı yeni aldım.2 ay olucak değiştirmeye luzum yok ama genede teşekkür ederim.adam sankı elden çıkartmak için can atıyormuş gibi geldı bana.6950 yi mod yapıp 6970 yapmaya çalıstı sanırım oda olmadı kesınlıkle bir sorun var ki elinden çıkartmaya çalışıbelkide nvdia hastası ola bilir ama kim bilir