iyigunler ben daha oncede sormustum bu konuyu ama kafam cok karıstı su an için bi enermax galaxy 1000w psu karar verdim sonrada su cooler master in yeni cıkan ucp 1100 w psu aklıma takıldı sizce bunlardan hangisi daha iyidir ucp 1100 de de korumalar var ama enermax daki gibi alarmlı değil birde ucp de 6x6 pin 3*8 pin ekran kartı konektorleri var enermaxda 3 6 pin 2 8 pin var ucp daha yeni oldugu için cok fazla incelemelerini okuyamadım ama enermax stabilitesi ve kalitesiyle ovulmus sizce hangisini tercih edebilirm ucp nin bi kaç incelemesine baktım verimlilik degeri %87 cevabınız için tesekkurler
guc kaynagı secimi
Enermax güzeldir. Ben senın yerınde olsam hiç düşünmem. Hem daha fazla konnektor seçeneği var.
cevabın için sağol arkadasım enermaxın su ozelliği var guc kaynagı korumalarında led ve alarm sistemi var birde ekran kartı olarak 3 adet 6 pin 2 adet 8 pin konnektor var ayrıyeten molexler ve sata sayesinde 24 adet harddisk ve optik surucu baglanıyor enermax molexlere fazlalık vermiş ama ucp toplam 9 tane ekran kartı konektoru var artık fiyatına ve stabilitesine gore karar vericez
9 tane ekran kartı güç girişi Quad Crossfire de bile kullanılmıyor Enermax iyi bir seçim ama senin galina aklın diğer markadamı kaldı
full power kullanıyorum 5 senedir bi yamuğunu görmedim..
saol kardeş cevab için aynen ben zaten en basta enermax'a baktım şimdi o supply de kaldı aklım enermax boyutu cok buyuk benim kasaya cok zor sıgar 22 cm derinliği var inanılmaz bi uzunluk ama cm 18 cm seçimi cm den yana yapabilirim ya su yeni cıkan ucp serisinin 1100w modelini yada real power pro serisinin 1250 watt modelini tercih ederim zaten bu guc kaynaklarının stabilitesini ve gercek guc verip vermediğini vatan pc den sordum gayet ovdular ama pazarlama stratejisidir die size sorayım dedim valla en kotu 2 marka arasında bi secim yapıcam
Hackerlıkla ne alaksı var hem 350watt artık çok geride kaldı artık giriş seviyesi 450watt 500watt oldu
ibrahim7892niye ki pclaps sitesinde 350 watt bir cok sisteme gayet yeter diyolar.fazla abartmaya gerek yok diyolar.Sisteme göre değişir o iş. örneğin benim sistemi 250W gayet stabil çalıştıyor. 38 Ghzye kadar yetiyor Overclock ta.Ayrıca biz işi garantiliyoruz. 350W PSU sence şu sisteme yeter mi
İntel Q9350
2 tane Zotac 280
4x2 Gb hyperX 1200 mhz DDR2 Ram
hackerlikle alakası yok verdiğin cevabın ben boyle cevaplar için yazmadım 350 watt al yeter diyosun ama zaten benim psu da 350 watt ilerde bi ekran kartı alsam gene cokcek biraz mantıklı ol ibrahim7892 ben sadece bileniniz varsa hangisi daha kalitelidir diye sordum sen benim 1000w lık guc kaynagını napcamı kafana takma sadece hangisine iyi diyosan onu yazarsın
http://www.hepsiburada.com/produ ... &productid=bd850694
bence ya enermax yada buna bak