arkadaşlar benim pc de sapphıre hd 3850 war.bende onu sapphıre hd 4730 la değiştirmeye karar werdim..
ama kartın üstüne bi baktım 2 tane güç çıkışı var :(
benim psu : XİGMATEK 500 WATT AKTİF PFC
SİZE SORUM PSU EKRAN KARTINI ÇALIŞTIRACAK GÜCE SAHİPMİ ???
NEDE OLSA İKİ TANE GÜÇ GİRİŞİ WAR. (EK BİLGİ : İŞLEMCİ CORE 2 DUO E7400)
BİDE ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI HD 3850 DEN NE KADAR İYİ ARASINDAKİ FARK NE KADAR?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
ğüç kaynağı yetermi?
Arada çok fark yok neden değiştiriyorsun ?
Ayrıca 'ğüç kaynağı' nedir :)) G ile Ğ arasında klavyenin yarısı kadar mesafe var :))
1- Her 100 klavyeden 95'i Q klavye olmasına karşın söylediğim şey Q klavye üzerine söylenmiş birşey.
2- Madem testlerde geçmesi gayet normal. Seri farkı var arada. Ekran kartını yeni almayı düşünüyorsan 3850 varken 4730'e para vermeyi tavsiye etmem. HD4850, HD5750 alabilirsin.
cvp verecek biri yok mu__ aralarındaki fark ne kadar?????Ya arkadaşım milleti kasmaİki kartın serileri farklı üstelik 3850 ile 4730 arasında pek bir fark bulamazsın. Çünkü yoktur...
Eğer kartını yenilemeyi düşünüyorsan 3850'den sonra sana 5750 yakışır. Bu iki kart arasında gerek üzerindeki bellekler olsun gerekse DX desteği olsun farklar vardır. 3xxx ve 4xxx serisi kartlar DX10 destekler... 5xxx kartlar ise DX11 destekli kartlardır....
O nedenle 3850 gibi bir kartı 4xxx serisi bir kart ile değiştirmeye pek gerek yok diye düşünüyorum. Harcadığın paraya değmez... Eğer değiştireceksen 5xxx serisi bir kart ile değiştirmen mantıklı olur... Onun içinde biraz beklemende fayda var diye düşünüyorum çünkü Amd 6xxx serisini çıkartacak yakında... 6xxx serisi çıktığında 5xxx serisi biraz daha makul olacak fiyat hususunda....
Ayrıca 500 watt'lık bir psu işini rahatca görür... üstelik 3xxx serisinin teknolojisi 4xxx serisine göre daha eskidir ve daha fazla enerji tüketir diye hatırlıyorum. Yani 3850'ye yeteri gücü sağlıyorsa 4xxx serisine de yeterli gelecek gücü fazlası ile verir...
Dip not olarak; F klavye kullandığın için seni ayrıca tebrik etmek isterim... (bu arada giriş cümleme takılma sadece şaka yapmak istedim...)
Son Düzenleme: Boracalin ~ 12 Eylül 2010 16:56