Güç Kaynağı!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
dreadful
26-08-2005, 18:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Arkadaşlar selam. Benim şöyle bir sorunum var. Bazen bilgisayar hiç açılmıyor yani fanlar dönüyor ama başka hiçbirşey yok veya açıldı diyelim. Bu sefer de bir süre sonra kilitleniyor. Mouse dahil hiçbirşeye tepki vermiyor. Ben sorunun güç kaynağından kaynaklandığını düşündüm. Bugün yeni bir güç kaynağı alacaktım. Ancak şöyle bir şey yaptım. Yaptığım şu. Anakart üzerinde "JWP1" denilen "ATX 12V Power Connector" var. Buraya güç kaynağından gelen bir kablo var onu takmadım ve bilgisayar açıldı ve de şu an bir sorunum yok. Anakartın kitapçığında bu ATX 12V Power Conncector'ın işlemciye güç verdiğini söylüyor. Dediğim gibi şu an bir sorunum yok ama ilerde bu kabloyu takmayışım bir sorun çıkartırmı? Anakartım MSI.
Teşekkürler!

Flawless
27-08-2005, 17:57   |  #2  
Taze Üye
3 mesaj

merhabalar
Bu konuda daha geniş bilgisi olanlar seni daha fazla aydınlatabilir.
Benim bildiğim kadarıyla bu yeni nesil işlemciler besleme istiyor.. Bu yüzden onlara extra güç gerekli.. O şekilde kullanmanı tavsiye etmem kesinlike sorun cıkartır..
iyi çalışmalar

faresdell
28-08-2005, 04:17   |  #3  
Yıllanmış Üye
123 mesaj

Eğer bu sorunu önceden yaşamayıp yeni yaşamaya başladıysan güç kaynağı kablolarında sorun olabilir.