Arkadaşlar güç kaynağımdan sanki traktör çalışıyo muş gibi sesgeliyor.Dün açtım güzelce temizledim ama hala aynı sorun.Kasayı biryere vurunca ses gidiyo az sonra hemen geliyo napmalıyım?
Güç Kaynağından Traktör Sesi
Arkadaslar ses anakartın uzerındekı fandanda gelıyor olabılır ayırt edemıyorum.Isındığından olamaz cunku sguk anakart ve guc kaynagı
arkadasım fanın voltajı dusuyor olabılır fanı degıstır fanda ıe sorun yada fan voltajını farklı yerden cek yada
bıostan fan power suply voltaj ayarlarını kontrol et bıosta varsa boyle bır ayar bunu deneyebılırsın
eger poert suply de kutusundakı fan degıle pc ının kasanın ıcınde harıcı tek fan ıse bu ıptal et cek jakını kafan rahatlar bırsede olmaz korkma tabııı ıslemcı ustundekı fanı degıl ..
ben eskıden oyle yapıyordum bendede bır zamanlar ol du bu tuıp seyler..olmadı
kardesım sadece power suply kutuusu ıcındek ıfandan sadece ses gelıyor dersen powewr suply kutusundan al bıtane 20 tl cıvarında sanırım onlar.....
Ya ben sana marka model yazıym:
Casecom ATX 420W
Şimdi bu güç kaynağından anakartın üstüne 2 tane birleşik kablo çıkıyo.Birinde 4 tane kablo var 2 sarı 2 siyah diğerinde ise bir sürü kablo var nerdeyse her renkten ben şimdi hangisini çekicem?Birde çekince güç kaynağı içindeki fan çalışmıycak bişey olmasın?
Ben pcyi ilk açtığımda da bu ses geliyo du hem ben baktım ısınmıyo
ARkadaşm hiç uğraşma sorun fanda...BÜtün fanları elinle tek tek durdurp dene sorun hangisindeyse onu değştr..