Hadi arkadaşlar siz lastgele bişiyler yazın ben maydanoz olurum hemen :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
üşüyoz reyizzzz :D devam devam sabahı bulacaz :D
Bazen mi denir bazan mı ? :D
dal kalkar kartal sarkar kartal sarkar dal kalkar bi kerede okuya bilen varsa helal olsun :D har har hora diye gidiyom ben zor :D
Hayııır, Bazen bazen, bazan bazan :D :D
+18 yaz yarına kadar 10bin kere bakılır kınaşlı :D
Hep milletin yardımına mı kosacaz yaf azda geyik olsin demi :D bide su firefox kitlenmese iyi olcek :D
google'a yazdım 217 milyon sonuç o.O .... O.o :D
Bende de opera var efenim turbosu olsun, son sekmelere girme tuşu olsun, glass skin olsun süperrr :D
Arkadaşlar belki bu konu dikkatinizi çekebilir ben korktum okumadım siz okur bana özet geçersiniz :D
https://www.chip.com.tr/konu/merkur-de-sasirtan-kesif_32717.html
chorome de var ie 8 de her halt var bende zaten pencere efektler kasıyo 7 de uyuz olayim net 15 kb bende kitleniyo o yüzden 3g forever bu arada kınaslı okikurt dediydin anladım oni önceki üyelügü gördün sanırım o banlanmıstı 100 mesajlı bi üyelik vardı birinle polemige girdik adam baan sert yaptı bjk li idi sonra ben konusa liverpool 8-0 bjk tabela resmi koydum sonra iş ö.m tasındı sutlandık sonra barıstık ama neyse gari :D
okinkurt dondu reset atın :D
chorome de var ie 8 de her halt var bende zaten pencere efektler kasıyo 7 de uyuz olayim net 15 kb bende kitleniyo o yüzden 3g forever bu arada kınaslı okikurt dediydin anladım oni önceki üyelügü gördün sanırım o banlanmıstı 100 mesajlı bi üyelik vardı birinle polemige girdik adam baan sert yaptı bjk li idi sonra ben konusa liverpool 8-0 bjk tabela resmi koydum sonra iş ö.m tasındı sutlandık sonra barıstık ama neyse gari :
mynete üyelik varsa okey oynayak birbirimize taşları burdan falan söyleriz :D diğer bir kişi de garip garip takılır :D
ben facebook ta oynuyodum bi ara canak okey yalnız cok felaket oynuyolardı bıraktım biton küfür var :D okudum özet merkür donmus panige gerek yok :D
burdaki kadar anca gider nolcak :D mesela ben bugün 9 gb'cık harcamışım :D