çok amtörce olmuş.paint te ben daha iyisini yapardım.iğrenç ve ötesi...fenerli değilim ama çok manasız bir çalışma...
Guiza'yı Hüzne Boğmaca
- 1
- 2
lafla peynir gemisi yürümez :=) foruma koy göster gülelim
enes39sen öyle san..Hayır değil.. ...:::HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE:::...
Raxx36lafla peynir gemisi yürümez :=) foruma koy göster güböyle basit çalışmalarla seviyeyi düşürmeye gerek yok, neden yapsın ki. bence de konu kaldırılmalı...
Yapan kimse süper yapmış :)
Hemen alınmayın beyler, dünyanın her yerinde yapılır böyle şeyler... ;)
aakböyle basit çalışmalarla seviyeyi düşürmeye gerek yok, neden yapsın ki. bence de konu kaldırılmalı...Açıkcası es-low'un açtığı konu gayet komik :=) Bende Fenerbahçeliyim ankaradaki futbol olsun basket olsun fırsat buldukça maçlara giderim...biraz tarafsız düşünün birşeyi değerlendirirken!!!! guiza haftaya başka bir takıma transfer olsa bu lafların hiçbiri çıkmaz emin ol...adamın yüz ifadesini maçta gördüm gayet komik :=)
gazi909evet sayın Fettullah Gülen Hoca Efendinin resmini oradan kaldırın şakayla eşşekliği birbirine karıştırmayın ayrıca yukarıdaki çıplak kadın resminin altında böyle bir kişinin resminin bulunması ahlaksızca bir davranışSn. GÜLEN'in bulunduğu resim derhal kaldırılsın!
sizleri forumda terbiyeye saygıya ve edebe davet ediyorum
Susambana http://www.bobiler.org'den ©alıntı gibi geldiçok güldüm yav sagolasınbence herkes bu siteyi ziyaret etsin çok güzel şeyler var
windows belediyesi
alternatif WC tabelaları
bobiler.org
Güzel espiriler de Fetullah hocanın resminin kaldırılmasını niye istiyorsunuz onu anlamadım. Biri bana açıklarsa sevinirim.
RaistlinGüzel espiriler de Fetullah hocanın resminin kaldırılmasını niye istiyorsunuz onu anlamadım. Biri bana açıklarsa sevinirim.hiç kimse inandığımız değerleri alay konusu edemez çıplak kadın resminin altına konulamaz bu bence inanca vurulan bir darbe bilmem ne kadrını anlatabildim
LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni birtakım oyunlarla istemeyeceğimiz bir duruma getirmek isteyen, aleyhine açılmış davadan beraat etmiş -bu da ayrı bir tartışma konusu-, 99'dan bugune kadar amerika da yaşamış bu kişinin resmini deil bu forumda TÜRKİYE'nin hiç bir yerinde İSTEMİYORUM.
erci_yesLAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni birtakım oyunlarla istemeyeceğimiz bir duruma getirmek isteyen, aleyhine açılmış davadan beraat etmiş -bu da ayrı bir tartışma konusu-, 99'dan bugune kadar amerika da yaşamış bu kişinin resmini deil bu forumda TÜRKİYE'nin hiç bir yerinde İSTEMİYORUM.Kesinlikle katılıyorum ...!!!
trinityevet sayın Fettullah Gülen Hoca Efendinin resmini oradan kaldırın şakayla eşşekliği birbirine karıştırmayın ayrıca yukarıdaki çıplak kadın resminin altında böyle bir kişinin resminin bulunması ahlaksızca bir davranışErci_yesLAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni birtakım oyunlarla istemeyeceğimiz bir duruma getirmek isteyen, aleyhine açılmış davadan beraat etmiş -bu da ayrı bir tartışma konusu-, 99'dan bugune kadar amerika da yaşamış bu kişinin resmini deil bu forumda TÜRKİYE'nin hiç bir yerinde İSTEMİYORUM.Hem o adama sn. demek bile büyük bi ayıp...
Morda gitmiş ona zaten...Erci_yes arkadaşım gerekli cevabı vermiş... daha fazla söze gerek yok ...
es-lowöyle bi kaç daha çıplak kadın resmi olsaydı guiza ile ilgili emin oL o ikisinin ortasına koyardım...yap öyle bişey seni kişisel haklara tecavüz ve kişiden izin alınmadan hakkında karalayıcı yayın yapmak ve yayına ortak olmak suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunuruz
trinityyap öyle bişey seni kişisel haklara tecavüz ve kişiden izin alınmadan hakkında karalayıcı yayın yapmak ve yayına ortak olmak suçundan savcılığa suç duyurusundasitede sıralama böyleymiş bende öyle yaptım...
Gerekli savunmayıda erci_yes yapmış zaten gerisine gerek yok ....
Guiza'nın eşinin altında olmak kötüyse üstüne koyuyum ?edit:eri_yes yazmam...
Son Düzenleme: Barış ~ 15 Aralık 2008 17:48
- 1
- 2