Güncel dizüstüler

HPQ-User
22-04-2009, 19:45   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Arda sormuş:
Binbeşyüz lira civarında bir dizüstü almayı düsünüyorum.

Donanımdan pek anlamadıgımdan dolayı ve Güncel fiyatları tam bilmedigimden dolayı Ne alacagıma henüz karar veremedim.Bana yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Dizüstünde İstedigim özelliklerin basında en yeni versiyon oyunları kaldırabilecek yani  ekran kartının iyi olmasını istiyorum.

şimdiden tşkler...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Binbeşyüz lira (1milyar500bin) civarında bir dizüstü almayı düsünüyorum.

Donanımdan pek anlamadıgımdan dolayı ve Güncel fiyatları tam bilmedigimden dolayı Ne alacagıma henüz karar veremedim.Bana yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Dizüstünde İstedigim özelliklerin basında en yeni versiyon oyunları kaldırabilecek yani  ekran kartının iyi olmasını istiyorum.

şimdiden tşkler...

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1) Gecko/20060918 Firefox/2.0

nonpasaran
22-04-2009, 19:54   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

genel olarak şu anda piyasada bulunan laptop konfigürasyonlarına göre son çıkan oyunları orta-üst ayarlarda oynayabileceğiniz hızlı çalışan atak bir laptop istiyorsanız
işlemci t7700 vaya p84oo ve üzeri olacak,
ekran kartıda en az 8600m,9600m, 3650 veya üzeri olacak bunun altındaki konfigürasyonlar bir yerde sizi yarı yolda bırakır ama  sadece internette gezinmek içinde bunlar lükstür

Son Düzenleme: nonpasaran ~ 22 Nisan 2009 19:55
Süleyman.
22-04-2009, 20:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Ayrıca biraz da bütçenizi arttırmanız gerekiyor istediğiniz gibi oyun oynatacak bir makine için. Bir 300 lira daha arttırabilirseniz fena olmayan bir makine bulabilirsiniz. Dizüstü bilgisayar sistemleri konusu altında bu şekilde öneride bulunulmuş bir hayli konu var. Onlara bakabilir, bazı seçenekler belirlediğinizde değerlendirebiliriz.