Güncel Php Kaynağı

ibrahimCevruk
11-05-2012, 19:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

Merhaba Arkadaşlar,

Php diline merak ile başlayan ve bir noktaya gelemeyenler, kursa gidip bir şey anlamayan yada kitap alıp beceremeyenler için kendi sitem olan http://ibrahimcevruk.com da Php derslerini anlaşılır kolay bir anlatımda hazırlamaya çalıştım. Videolar HD kalitesindedir. Görsel ve ses  olarak sorun yaşamazsınız. Dersleri izlediğinizde hepsini bitirdiğinizde artık orta seviye php diline hakim olacaksınız. Uzmanlaşmaya adım atmak için pekiştirmek size kalmıştır. Dersler kısıtlı değildir. 2-3 Günde yeni konular ile ilgili dersler hazırlanmaktadır. Php nin yanında css,jQuery,html gibi derslerde mevcuttur.

Sitenin genel adresi : http://ibrahimcevruk.comPhp Dersleri için Adres : http://ibrahimcevruk.com/Kategoriler/Php-Dersleri

osmanefe
12-05-2012, 09:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Forumdan iyi veya kötü diye bir cevap belentisinde değilsiniz anlaşılan direk reklam yapmışsınız zaten birde sitenize ulaşabilseydik iyi olurdu. Php öğrenmek isteyenlere bence ücretsiz olarak hazırlanmış en profesyonel eğitim sitesi bu linkte http://www.cizgi-tagem.org/e-kampus/ olurda incelemek isterseniz üyelik ücretsiz ve dersleri bitirdiğinizde sınavlara girerek katılık belgesi alabiliyorsunuz sertifika kadar geçerli olmasada sizin bu eğitimi aldığınız bir kanıtı olarak gösterebileceğiniz bir belge.
http://www.cizgi-tagem.org/e-kampus/education.aspx?id=29

asiatico
23-10-2012, 15:23   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Buda benden olsun :D http://wwphp.com/


1. Olarak http://ibrahimcevruk.com orta seviyede php bilgisine sahip olursunuz demişsiniz ama,

Sadece tarihi time() formatına çevirmek için şu sayfada :
http://ibrahimcevruk.com/herhang ... gerine-cevirme.html
17 satır kod kullanmış ve 12 dk ders anlatmışsınız,
orta seviye php bilen birinin kullanması gereken çevirme işlemi :

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<?php echo strtotime("12-12-2012"); ?>
Anlattığınız ilk başlayan biri için bile ideal değil, sizde böyle kullanıyorsanız projelerinizde kullanmayın.

Tavsiyen önce php'yi detaylarıyla öğrenin sonra ders anlatmaya başlayın, insanları yanlış yönlendirmeyelim,
sonra insanlar çabuk sıkılıyor 1 çevirme işlemini 1 satırda yapmak varken veya 1 mysql sorgusunu 2 satırda döndürüp tüm verileri otomatik olarak bir tabloya atabilmek varken boşuna 17 satır kod veya 20 satır kod yazdırmayalım insanlara.

İnsanlar Bilge Adam ve bu gibi platformlara bir şekilde tonlarca para döküyor veya vakitlerini harcıyor, sonra bir şirkete giriyor profesyonel yazılımcıyım diye geriliyor, şunu yap deniyor sonra sudan çıkmış balık gibi ertesi gün kaçıyor :D

Bu memleket hala profesyonelliğin lafla veya bilgiyle doğru orantılı değil yapılan işin kalitesi, işlevselliği ve hızıyla alakası olduğunu öğrenemedi.

Mübarek memlekette elini sallasan her 10 kişiden 8 i yazılımcı çıkıyor.Köşedeki bakkal bile php, asp.net, .jsp ile kodlama yapıyor.
Ne diyeyim Allah bu memlekette yazılımcı olmak isteyenlere yardımcı olsun.

Tepkiliyim !

Saygılarımla . . .

Son Düzenleme: asiatico ~ 23 Ekim 2012 17:03