ARKADAŞLAR GEÇEN VİSTANIN ENSON OFFİCE GÜNCELLEMESİNİ YÜKLEDİM.BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA ARA ARA DONMA YAPMAYA BAŞLADI.NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM.ÖRNEĞİN MOZİLLAYI AÇIP İNTERNETE GİRİNCE BAZEN DONUP KALIYOR.NEYAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR.LÜTFEN YARDIM EDİN.
GÜNCELLEME SONRASI BİLGİSAYARIM ARA ARA DONUYOR
her meyvenin bir külfeti var güncelleme demek mevcut yazılımları ağırlaştırmak demek yapabileceğin tek şey kaldırmak olur ama bazı şeylerdende vaz geçmiş olursun mesela xp sp3 tamamıyla bir donanım düşmanı full güvenlik güncellemesi pc durdurma noktasına geldi kaldırdım anca düzeldi ve arkasında formatta atsam düzeltemediğim tarayıcı hatası bırakıp gitti. bazı yazılarda okudum kadarıyla eğer bir xp yada vista cd güncellemeler entegre edilirse sorunun ortadan kalkacağı inancı içerisindeler ama bence değil. yapılacak seş eğer donanım bileşenleri düşükse yükseltmek işlemci ram vs. bunada hiç gerek yok bence.
sistemini daha erken bir tarihe yükleyebilirsin aynı zamanda yukarıdaki yorumada katılıyorum güvenlik önlemleri dışında eklenen yeni özellikleri ne kadar kullanıyoruz kullanılabilirlik de önemli. Her ubdate i yüklemek bazen gereksiz olabiliyor. sistemin var olan konumundan daha dolu oluyor bu uzun vadede açılış da kapanışta bile kendini hissettiyor