güncelleme sorunu

özcan bilim
29-06-2011, 00:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

şöyle bir sorunum var.örneğin index.php adında ve hakkimizda.html diye sayfalarım var.hakkimizda.html'de bir değişiklik yapmak istediğimde bu index.php'de hakkımızda linkine tıkladığımda iframe ile oluşturmuş olduğum alanda başlangıçta etki etmiyor.fakat hakkimizda.html'e tıklayıp sayfayı açtığımda o zaman index.php'de hakkımızda linkine tıkladığımda değişiyor.fakat ben direk güncelleme yapmasını istiyorum.çünkü diğer türlü hem bıkkınlık veriyor hemde zaman kaybı.umarım sorumu anlatabilmişimdir.cevap verenlere teşekkürler.

devgezegen
29-06-2011, 01:09   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj

Doğrumu anlamışım. index.php dosyanızın içinde bir iframe kodu eklediniz birde hakkımızda linki ve siz bu linke tıkladığınızda index.php dosyasının içerisindeki iframe kodu içerisinde hakkımızda.html'i görüntülemek istiyorsunuz.

özcan bilim
29-06-2011, 01:24   |  #3  
OP Taze Üye
19 mesaj

zaten görüntüleyebiliyorum fakat hakkimizda.html'e tıkladıktan sonra görüntüleyebiliyorum.fakat ben hakkimizda.html'de yapmış olduğum değişikliği,index.php'de direk görüntülemek yani hakkimizda.html'e tıklamadan görüntülemek istiyorum.

codem
03-07-2011, 19:00   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

<IFRAME name="frame_ismi" src="frameadresi.html" width="600" height="115"></IFRAME>

burdaki src='hakkimizda.html' yaparak düzeltebilirsin eğer sorun benim anladığım gibiyse ;)