arkadaşlar meraba herkese benim sorunmu şu windows xp starter edition kullanıyorum(lisanslı).yeni güncellemeler var faka güncelleme yapmak istediğimde sistem dili güncelleme dilinden farklı diye bi uyarı geliyo ve güncelleme yapamıyo.bunun nedeni nedir bilen varmı acaba varsa yardımcı olursa sevinirim.
güncelleme sorunu
eger lisanslıysa direk microsoft danışmaya telefon aç iki fırça çek :D kutunda numarası var.
Sanırım bu güncelleme hatasını bütün güncellemelerde değil sadece son bulduğu güncellemede veriyor. Bu durum bazı güncellemelerin sadece İngilizce XP'de çalışabilmesiyle alakalı. Türkçe XP ile uyumsuz bir güncelleme için yapabileceğin fazla bir şey yok. Denetim masası/Tarih, saat, dil ve bölgesel seçenekler/Bölge ve dil seçenekleri/ aç. Gelen pencerede dili İngilizce olarak değiştir. Güncellemeyi tekrar kurmayı dene. Zayıf bir ihtimal olmakla beraber belki işine yarar...
Merhaba, benim de benzer bir sorunum var. Şöyle ki, taze bir işletim sistemi kurdum ve doğal olarak güncellemeleri otomatiğe ayarladım ve yüklemeye başladı, aynı zamanda dalgınlıkla explorer altından windows update ye gidip elle indirdim.. Şimdi bilgisayarımı her açışımda birkaç güncelleme buluyor, hızlı bir şekilde indiriyor(sanırım harddiskte kayıtlı olduğu için o kadar hızlı) daha sonra bazı güncellemeler yüklenemedi diye hata veriyor. Yüklenmeyen güncellemeler her seferinde aynı oluyor Media player 11 explorer 7 vesaire.. Lisasn ile ilgili bir sorunum yok. Sizce ne yapmalıyım.
"Windows Genuine Advantage Doğrulama Aracı (KB892130)"
arkadaşlar güncelleme yapabilmem için ilk önce windows umun lisanslı olduğunu kanıtlamam lazımmış bunun için üstte yazdığım güncellemeyi indirmem lazımmış ama bunu indiremiyorum yani microsoft benm işletim sistemimi tanımıyo.ama benim işletim sistemim lisanslı ne yapmam gerek acaba telefonla arayıp durumu bildirsem bi sonuca ulaşırmıyım?
daywalker arayıp danısman daha dogru olur cunku burdakı ınsanların cogunun started edition kulnnadıgını sanmıyorum.ya pro kullanıyorlardır yada home.makaryos media player 11 ve internet explorer 7 windows sifresinin orjinalliğinin dogrulanmasından sonra yuklenebilen eklentiler.sanirım sorun sifre dogrulaması sırasında cıkıyo olabilir.bu eklentilerin internette kurulum programları bulunuyor indirip bide o seklde deneyebilirsin.eger lisanslıysan microsoftu aramanda fayda var sifren ilegal sifreler listesinde olabılır.bu yuzden problem cıkıyo olabılır.