Güncelleme
ekran kartı,ses,monitör ve kamera sürücüsünden başka güncelleyebileceğiniz birşey görünmüyor resimlerde.Aygıt yöneticisinde ki her aygıt güncellenir diye birşey yok.Bazıları standartlaşmıştır artık.Bunları sizin için işletim sistemi otomatik olarak halleder
Nasıl hallediyor ya manuel olarak bazı şeylerin kendimiz güncellememiz lazım öerneğin ekran kartı
donanım sorunsuz ve veri,mli çalışıyorken günceleme yaparak bir kumar oynamak gerksizdir.
aygıt yöneticisinden çektiğiniz görüntülerde
1 aygıtlar düzyün şekilde kurulmuş
2 aygıtlar düzgün şekilde çalışyor
3 aygıtlar bilgisayara takılı
olduğunu görebiliyoruz.
sizin öğrenmek istediğiniz aşşağıdakilerden hangisi bilmiyorum cevaplara bir bakın.
1 Doanımların aygıt yöneticisine bakarak güncellenip güncellenmeyeceğini görmek imkansızdır.
2 doanımalrınızın doğru kurulduğunu görüyorum gayet ii bir sitem.
3 doanımlarınızın yazılımsal özelliklerini geliştirmek istiyoırsanız yazılımlarının yapıldığı şirketlerin web sitelerini gezerek yeni güncelemeleri elde edebilirsiniz.
4 güncelemek her zaman + ( artı) bir özellik getirmeyip formata da yöneltebilir.
5 güncelemek yerine yardımcı programlarınızı geliştirmeye bakmanız yazılımsal oalrak hızlanmanızı sağlar drectx belli oranda güncellenmelidir böylelikle bilgisayarınızın 3-4 d desteği artmış olur.