güncelleştirme yardımı lütfen

Roadrunnner
02-01-2010, 10:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
694 mesaj

arkadaşlar güncelleştirmeleri yüklemeden bilgisayarı kapatmanın bi yolu var mıdır şu anda emanet bir bilgisayar var bunun hiçbir değişikliğe uğramadan ve başına bişey gelmeden teslim edilmesi gerekiyor
kendi bilgisayarım olsa tama ne olursa olsun ama bilgisayar emanet lütfen yardım arkadaşlar bu arada bu bir dizüstü bilgisayar vista yüklü

Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 02 Ocak 2010 10:25
nonpasaran
02-01-2010, 10:27   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

güvenlik merkezinde bunun ayarları var ama güncelleme yüklemek bir değişiklik sayılmaz bence yükle çünkü pc nin sahibide otomatik güncellemeyi aktifleştirdiğine göre bunları yüklüyor

Roadrunnner
02-01-2010, 10:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
694 mesaj

onu yaptım hala başlattaki kapatma tuşu üzerinde güncelleştirmeleri yükler ve bilgisayarı kapatır notu var

nonpasaran
02-01-2010, 11:02   |  #4  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj
Alıntı: Roadrunnner  
onu yaptım hala başlattaki kapatma tuşu üzerinde güncelleştirmeleri yükler ve bilgisayarı kapatır notu
illa yüklemeyecem diyosan kapatma tuşuna basılı tut 5 sn kadar bu bişlgisayarı zorla kapatacaktır sonra tekrar aç açılışta bilgisayar doğru olarak kapatılamadı güvenli mod da açılsın mı diye soracaktır sen normal açışlışı seç sanırım bu şekilde güncellemeleri yüklemek zorunda kalmazsın ama tam emin değilim işe yarayacağından
ayrıca servisleri açıp windows update i devre dışı bırakmayı seçebilirsin ama buna niye taktığını anlayamadım güncellemeler gereklidir ve pc de herhangi bir değişiklik yapmazlar

Roadrunnner
02-01-2010, 11:13   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
694 mesaj

eyvallah kardeşim 2. yol işe yaradı çok teşekkür ederim

santos123
02-01-2010, 11:14   |  #6  
Taze Üye
17 mesaj
Alıntı: nonpasaran  
illa yüklemeyecem diyosan kapatma tuşuna basılı tut 5 sn kadar bu bişlgisayarı zorla kapatacaktır sonra tekrar aç açılışta bilgisayar doğru olarak kapatılamadı güvenli mod da açılsın mı diye soracaktır sen normal açışlışı seç sanırım bu şekilde güncellemeleri yüklemek zorunda kalmazsın ama tam emin değilim işe yarayacağından
ayrıca servisleri açıp windows update i devre dışı bırakmayı seçebilirsin ama buna niye taktığını anlayamadım güncellemeler gereklidir ve pc de herhangi bir değişiklik
Bu yöntemin işine yarayağını bilmiyorum(hiç denemedim) ama bence güncellemeleri yükle. Arkadaşın da söylediği gibi eğer emanet aldığın kişi Windows Update'i ayarlamışsa demek ki o da bu güncelleştirmeleri yapıyordur. Hem PC'de de herhangi, ilk bakışta farkedilecek değişiklikler olmaz güncelleştirme dolayısıyla.

NOT:
Ben bu mesajı yazarken sorun zaten çözülmüş. :)

Son Düzenleme: santos123 ~ 02 Ocak 2010 11:18