arkadaşlar ben bilgisayara 17 temmuzda format attım ertesi gün güncelleştirmeleri yüklemeye başladım bazılarını yükledi bazılarını hala yüklemiyo BK898461 isimli güncelleştirme bir türlü yüklenmedi manuel olarak da denedim kur iptal edildi uyarısı veriyor normalde bilgisayara format attıktan sonra birçok güncelleştirme yapması gerekiyodu ama çok az güncelleştirme yaptı microsoft updatte simgesi de sürekli çıkıp BK898461 isimli güncelleştirmeyi yüklemeye çalışıyo ama olmuyor (windows orijinal) yardımlarınız için teşekkürler
Güncelleştirmeler Yardım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
Bu işlem son güncellemelrden sonra yaşanan genel bir problem malesef sanırm .net framework güncellemei 1.1 için acanaşu adımları uygulayabilirsin başlattan çalıştıra gel ve services.msc yaz sornrasında çıkan ekranda ototmtik güncelleştirmeler servisini bul ve durudur sonrasında windows klaörü altında softwaredistrubition klasörünü yeniden adlandın ve bue servslerden tekrar otomatik güncelleştirmeleri balatın ve bu şekilde tekrar kontrol edin
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj
biraz daha açık yazarsan softwaredistribution bunu yeniden adlandır derken aynı ismi mi? yazıyım