benim 10 yıllık e-mailime günde 100 tane geliyor
Günde Kaç Tane önemsiz posta alıyorsunuz?
bi tane daha var ona 1000 den fazla geliyo da onu sitelere kayır işleminde formaliteden yazıyorum
adresimi orda burda yazmam, forward all etmem,
ona rağmen günde 1-2 tane gelir.
ya iyide eğer hesabınız hotmail hesabıysa zaten bir defa süzülüyor demektir. bir de hotmail hesaplarınızın hepsini gmail üzerinden alıyorsanız bir kez daha süzülüyor. gmail postalarınızıda thunderbird ya da outlook üzerinden okuyorsanız bir kez daha süzülüyor demektir. tabi anti virus programınızın anti spam koruması varsa daha nasıl spam posta gelir anlamıyorum. bana gelen bir e postanın izlediği yol bu.
saymadım ama tahminen 18 falan gmail işte
yeni oyunlar ve programların yeni sürümleri çıkınca geliyor anca oda günde 6 7 tane anca.
sosyal ağlar çıktı çıkalı bana önemsizzden başka bişey gelmiyo
bana gunde 5 tane falan gelir.eskiden çok geliyordu ama artık forumlara vs kaydolunca dandikmail.com dan bi mail alıp kullanıyorum.herkese tavsiye ederim
DaRWeLLbana gunde 5 tane falan gelir.eskiden çok geliyordu ama artık forumlara vs kaydolunca dandikmail.com dan bi mail alıp kullanıyorum.herkese tavsiyedandikmaile mail gelmiyor adı gibi gerçekten dandik
Eskiden kullandığım her türlü siteye üye olmak için kullandığım Gmail'ime günde 50-60 civarında spam mail geliyor.
tolgahanterdandikmaile mail gelmiyor adı gibi gerçektenyoo bende sorun olmuyor.genelde mailler geliyor.