Günümüzün ve Yarının Işıldayan Mesleği: Java ile

KaygısızMurat
03-06-2016, 17:52   |  #1  
KaygısızMurat avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2014

Günümüzün ve Yarının Işıldayan Mesleği: Java ile Mobil Programları Meydana Getirme

Akıllı telefon, saat, tablet gibi aletlerin gelişimi “mobil uygulamalar” adında yeni bir yazılım sektörü oluşturmuştur. Sıradan masaüstü program geliştirme süreçlerinden farklı olan aşamalar
barındıran mobil uygulamalar için en büyük problem, sahasında yetkin mobil yazılımcı yokluğudur.

Java ile Taşınabilir Cihaz Yazılımları Yaratma

Bilginin gitgide glonalleştiği bir zamanda yaşıyoruz. süratle taşınabilen ve mobil hale gelebilen datalar aynı zamanda farklı türlerde karşımıza çıkmakta. Bir şirketin resmi internet adresi stabil diyebileceğimiz datalarını paylaşabilirken mobil yazılımları sayesinde müşterisini harekete geçirici, satın almayı isteklendirici bilgilerini mobil uygulamalar ile kullanıma sunuyor.
Telefon teknolojilerinin günlük yaşama süratle ve etkileyici bir biçimde girmesi ve günlük yaşamın bir unsuru haline gelmesi, bu sektörün hızla gelişmesini de sağlıyor ve ilgiyi de devamlı kılıyor.
Mobil Uygulama Dünyası

Dönemimizin devamlı ilerleyen, dinamik mobil dünyasında akıllı telefonlar, tablet, akıllı saat ve birçok yeni teknoloji ile uygulama yazma konusunda uzman geliştirici gereksinimi de gelişen sektör ile eş güdümlü olarak artmakta. Android ve IOS işletim sistemi kullanan teknolojilerin ve bunların kullanıcılarının sayısındaki artış son derece yüksek.
Telefon aplikasyonları teknoloji çevrelerinde pek çok kuralın baştan yazılmasına vesile oldu. Smart phone ve tablet kullanımı hem günlük yaşamda hem de çalışma yaşamında çok yüksek oranlara çıktı.
Giderek yükselen Telefon uygulamaları dünyasında %81’lik pazar payı ile Android işletim sistemi en yüksek kullanım orana sahip.
Java ile Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimleri
Mobil aplikasyonları geliştirme uzmanı olmak için iyi bir ders almak gerekmekte. Bunun için programlama alanına ilgi duymak, mobil uygulamaları geliştirmek için istekli olmak oldukça önemlidir.
Veri Akademi’nin düzenlemiş olduğu; Java Kursu dönemimizin ve ileriki dönemlerin mesleği olan Taşınabilir yazılımları geliştiriciler yetiştirmektedir.
iOS uygulama geliştirme Dersi amacı, değişime ayak uydurmak isteyen ve mobil uygulamalar geliştirmek isteyen kişilerin uzman mobil yazılımcı olarak sektöre kazandırmaktır.
Siz de IOS, Android, Windows ve diğer uygulamaları geliştirmek, çağımızın en önemli mesleklerinden birini icra etmek istiyorsanız Şuradan ile iletişime geçebilir ve özgün eğitimler ile kısa sürede hayalinizdeki mesleğe sahip olabilirsiniz.