Gururlandım Türk bayrağını böyle sitelerde görünce
bilemicem gerçekten öyle mi yapmışlar , ama aramızdaki bazı uyanık insanlar önce bu gibi alan adlarını anonim olarak satın alıp sonra da hackledik diye bizi yiyorlarmış diye okumuştum.
şöyle hepimizin bildiği bir siteye bulaşanını hiç görmedim daha .
müfit kiperbilemicem gerçekten öyle mi yapmışlar , ama aramızdaki bazı uyanık insanlar önce bu gibi alan adlarını anonim olarak satın alıp sonra da hackledik diye bizi yiyorlarmış diye okumuştum.Dediğin gibi yukardaki siteye ping atıp ip adresini öğrendim ip adresininde hangi ülkede olduğuna baktım SWITZERLAND ülkesinde çıktı.şöyle hepimizin bildiği bir siteye bulaşanını hiç görmedim daha .
Yani bana sahtekarlık gibi gelmediBak mesela Chip in domainide türkiyedeymiş
COMP VOGEL BURDA MEDYA YAYIMCILIK SAN. VE TIC.A.S NETONE.COM.TR
Gidin buraya rüşvet teklif edin satın alın hackledik diyip gezin :D:DSon Düzenleme: sah1n ~ 24 Aralık 2007 13:18
BRAVO İŞTE BORDOBERELİ BUDUR!!!!!!!
bende baktım böyle içim kımıl kımıl oldu
sayin hanimlar beyle...
Bu yalana artik kargalar bile gülmüyor.Bahsi gecen (worldwine-gmbh.ch) bu sirketi ni cok iyi taniyorum.Firmanin hackendigini söyleyen bu sahtekar cyberprotst grubu namussuzlarinida.
Hackleme isini yaptigini sanan aptalis kisi bu fimada calisiyordu.Belliki sifreleri calip veb sayfasini degistirmis. Tabiki sahtekarligi yüzünden kovuldugu icin.Uzgünüm aziz dostum cyberprotest yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis. cyber kelimesi eski ibranicedir oynak kahpe kadin anlamina gelir.Sizler bilmiyorum hangi millettensiniz ama kendinize bir Türk ismi bulunursaniz daha iyi olur.
Saygilarimla Yurt Sever