Güvenilir Alışveriş?

mertsuatkorkmaz
21-05-2013, 19:01   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Kısa süre içerisinde kasa toplayacağım. Alacaklarımı belirlendim, ancak kafama başka bişey takıldı. Bütün parçaları vatandan topladım. Allahın işi işte, bi şekilde vatanpc üzerine yazılmış kötü yorumları gördüm. Arızalı çıkan parçaları değiştirmek onarım vs. gibi birçok sıkıntı çıkabiliyormuş.
Ben komple bir kasa dizicem. Yani yaklaşık 2300TL gibi bir masraf yapıcam. Olur ya hani, bozuk çıkar, arızalı çıkar, sonradan başım ağrısın istemiyorum. Sizlerden ricam, SADECE, deneyimli olanlarınızın bana fikir vermeleri. Sizde vatana güvenebilirmiyim? Arızalı çıkan parçalarda vatanın bi tarafları oynuyormu? Yada önerebileceğiniz başka bir alış veriş sitesi varmı? Eskişehirde oturuyorum internet üzerinden sipariş etmeyi düşünüyorum. Eksenpc diye bir site buldum onun hakkında olumlu yorumlarvar.
Sizlerden ricam, bu konuyu çok iyi bilenlerinizin bana yardımcı olması. Şimdiden teşekkürler.

gölge etme
21-05-2013, 19:42   |  #2  
gölge etme avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
220 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

şimdi eskisi gibi değil.mesela diyelimki asus markaya yakın bir sistem kurdun.eksen  veya  vatan olsun fark etmez.çizgi elekronik sitesi üzerinden arıza formu oluşturup  direk ithalatçıyla  kendin  iletişim kurabiliyorsun.bir artı da face book tan geliyor.mesela benim wd  hdd bozuldu.ithalatçıları bizleri soymak için çırpınıyor,wd nın face  sayfası ile iletişim kurdum.wd  nin sayfasından değişim istedim.15 gümde parça  avrupadan değişip geldi.ithalatçi ile iletişim kurulmuyorsa  üreticileri daha cok yardımcı oluyorlar.

mertsuatkorkmaz
21-05-2013, 21:08   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Öncelikle yaşım 17. Aldığım parçanın hatalı çıkması sonucunda fazla uğraşmak istemiyorum. O yüzden, bildiğiniz, kendi kullandığınız ve güvendiğiniz siteler varsa, önermenizi rica ediyorum.