Güvenliğiniz için işte size yardım...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Erkulkazim
29-11-2005, 03:50   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2005

Arkadaşlar yeter artık yaa ne bu herkes yardım yardım diye kıvranıp duruyor...
Güvenliğiniz için size müthiş bir virüs programı
ArcaVir yada MKS ikiside aynı firma ama ençok kullanılanı Arcavir
-
Norton,kespersky,avast,panda,antvir,spybot,f-prot vb...
hepsini kullandım ama Arcavir Gibisini hiç görmedim....
her iki gündebir kendini güncelliyor....
Örneğin:
Hangisi regedit e kayıtyapanları sana soruyor?
Hangisi 2 Gündebir Yeni virüsler hakkında Güncelleme yapıyor?
Hangisi Arcavir gibi hızlı tarama yapıyor?
Hangisi Arcavir Gibi diyecek çokşey var deneyin memnun kalmazsanız bana ne diyorsanız deyin
-
Ama tam anlamıyla programı kullanırsanız bana dua edeceksiniz biliyorum...
-
Birde şunu sölim Ben bir üniversitede yazılım öğrencisiyim bu programı sadece profösyeneller kullanıyor...
Aksini düşünen varsa konuşsun ama önce Arcaviri kullansın
Not:( şimdi pazarlamacı sanacaksınız ama hayır sadece size yol gösteriyorum insanlara yardım etmek hoşuma gidiyor buda size bir yardım olsun  )
işteeeeee
buraya noktayı koyuyorum bu noktadan sonra sanırım sadece bana teşekürler görcem. Aksini düşünenler ya kullanmamıştır yada üyeliğini yüksekte tutmak için ortaya laf atıyordur...
.
Noktayı koydum....

sehrikalp
29-11-2005, 09:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

Ya kısaca programdan bahsetseydin arkadaşım. Neden sana inanmayalım. Tabii ki seve seve deneriz, sonuçları da paylaşırız seninle. Öyle laf atmak, üyelik yükseltmek falan, çok garibime gitti. Neyse bilgi için teşekkürler.

Banned
29-11-2005, 10:07   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

bu arcaviri iyi keşfetmiş görümünde herkes ama bu yazılımı ben duyalı bayağı bir zaman oldu test aşamasında okadarda ahım şahım değil dediğingibi o bile açıklara sahip iki farklı virüsü kaçırıyor.trojen/delf,lasasA,B,c,d,e bunlar ne acaba övdüğüne deydimi bunların hepsi çok tehlikeli hacker saldırıları.trojen olan sitede az zararlı diyor panda ve pc-cilin yalnız bu ikisinin dışındakiler maşallah kova gibi ne şekilde saldırgan sisteme sokarsa soksun yiyor.lasas'lara gelince onlarda dos ortamında pencere açarak yada arkada kendini gizleyip banka hesapları,mail ve kişisel bilgileri dışarı sızdırıyor.daha test aşamasında ben tesleri bitirince göreceğiz tam olarak iyimi.ama şöyle bişeyde var norton,f-prot,mcafee kadar aptallık yapmıyor o kısmı kesin.mcafee'dede açık var bunuda söyleyim.

sehrikalp
29-11-2005, 11:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

Scream730 kardeş bitirdin bizi ya:) Hepsi arızalıysa ne kullanacağız şimdi?? :)))))

Banned
29-11-2005, 11:51   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

bitirmedim gerçekler acıdır.dost acı söyler bunu unutmayın.şirket sistemlerinde birsürü açık var eğer bu açıklar kapatılmassa ve adam akıllı testler yapılırsa ozaman hangi yazılımnedir piyasaya çıkar.standart virüs bulmayla yada bilinen casus yazılımları temizlemeyle bitmiyor.bitirmedim sizi merak etmeyin.bu saydıklarım yenilip yutulur açıklar değil.bilgileriniz çalınıyor diyorum.lsass virüsünüde neyle buldum şaşarsınız.sony'nin sitesinden bulaştı.çok ilginç ama neden oldu bilmiyorum.dosta küçük pencere açıldı ve ıp numaraları vardı.güvenlik duvarı kısa bir uyarı verdikten sonra mefta.norton internet security bile aktif hale geçemiyordu bu virüs varken.bende direk sistemin neresine yerleştiğini bulup dosyayı mail yoluyla pandaya attım ve tam 1 saat sonra silebildim.çünkü diğer firmalardan yanıt gelmedi attığım maile.bu sebepten dolayı piyasadaki bütün yazılımların içinde hakkını veren panda.o yapılan testleride biliyorum sitelerdeki.nasıl yapıyorlar.cd'deki virüsü taratıp tanıma ornıyla olmuyor bu işler olsaydı eğer böyle açıklar olmazdı antivirüslerde.adam akıllı arştırsam kimbilir ne açıklar çıkacak daha.

sehrikalp
29-11-2005, 12:35   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

Eyvallah kardeş. Bu konu zannettiğimizden daha derin belli. İyice tırstım şimdi ben. :) Napsak ki şimdi? Yani hangi yazılım sence daha iyidir? Kötü hepsi ama bu kötülerin bir iyisi vardır elbet. Arcavir mi kullanalım, başlığı açan arkadaşın önerdiği gibi, ne dersin?

darkstar
29-11-2005, 13:19   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,029 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

iyide arkadaslarim..
ben hic bir zaman mukkemmel bi virus programinin cikacagini zannetmiyorum cunku her yeni bi virus ciktiginda gerekli guncelleme yapilana kadar butun virus programlari caresiz kaliyor.. zaten virus yazmak ve anti virus programi yazmak kisir bi dongu ve sanirim sonsuza dek bu boyle surecek.. yeni bi koruma cikiyo onu kiracak seyler yaziliyo sonra ona onlem aliniyo sonra ona gore baska bisey cikiyo bu boyle surer en iyisi elinizdekilerin en iyisini kullanmak derim ben... sen hangisini kullaniyosun derseniz benim pcme kurulu bi virus programi yok ama kurdugumda da genelde nod 32 yada norton kuruyorum

Banned
29-11-2005, 13:50   |  #8  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

kur fark etmiyor zaten bu virüsler eski virüs 1 yıl önce çıktı ve antivirüs güncellemeleri çıkartıldı.şuanda benim pc'olan antivirüsleri yazayım birde virüsleri hepside aktif ghostla yedeklediğim için virüsleri nerde ne var biliyorum.xp64 bit edition nod32 64 versiyonu var ve bu işletim siteminde joke,spyware,trojenler,vatos worm var ve buları tanımıyor.server2003 64 bit editionda ise mcafee corprate edition var oda aynı vaziyette aynı virüsleri onada bulaştırdım.ama pc-cilin yada pandayla online tarattığımda hepsini buluyorlar.bu nedemektir tabiki bu yazılımlar diğerleri gibi değil.güvenlik açığı diyorsunuz gyeni çıkan virüslerde olan zararlarda.bu açık değildir.eğer gerçekten bu işin hakkını veriyorsa bir antivirüs güncelleme olmasa bile virüsleri engelleyip siler.örneği panda çok kasıyor ama yeni virüs çıkınca güncellemeden siliyor yada engelliyor sisteme girmesini.dark istersen sana hediye edbilirim kendi sistemimden virüs tabi gmailin varsa ozaman anlarsın durumu.sadec pc-cilin ve panda tanıyor bu zararlıyı sisteme format atanıda var bilgileri çalanıda.hemde biri mp3 dosyama bulaşmış.formatmı atar artık çalışınca dosya bilgimi çalar orası beni pek ilgilendirmiyor çünkü gerekli önlemi ben aldım panda ve pc-cilin kurarak.

Banned
29-11-2005, 13:55   |  #9  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

sehrikalp dostum pc-cilin yada panda kullan sende pc-cilinde karantina olayı çok oda beni çıldırtıyor ama sonuçta bir şekilde koruyor.panda kasan bir yazılım ama karantina olayı yoktur.arcavirde iyi yalnız daha test ediyorum şuanda 4 açığını buldum.birde işletim sistemlerinin bazılarında sorun çıkarıyor firewall.ama bi norton,mcafee,nod kadarda uyuyan bir yazılım değil çok aktif.birde sinir bozan uyarıları var onlar bu programın eksilerinden biri.

Son Düzenleme: scream730 ~ 29 Kasım 2005 14:00
sehrikalp
29-11-2005, 15:22   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

Norton'u daha önce yıllarca kullandım. Fena değildi. İki yıldır Mcafee kullanıyorum o daha iyi gibi. Şimdi de senin dediğin Panda'yı ya da PC-Cilin'i deneyeceğim. Panda'yı uzun zamandır kullanmaya niyetliyim zaten. Mcafee'nin de kullanım süresi bitiyor. Yeni yılda PANDA diyorum o zaman. Sağolun arkadaşlar. Ama yine de bu Acavir'i de merak etmedim değil hani. Ona da bakacam.

Banned
29-11-2005, 15:57   |  #11  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

diyebilirsin hele birde içerdiği özellikleri görünce daha çok beğeneceksin türkçe versiyonuda mevcut sitesinde.

Erkulkazim
29-11-2005, 23:21   |  #12  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2005

sehrikalp kardeş gördüğüm kadarıyla sen biliyomusun ama arcavir mcafenin güncellenmiş hali...
istersen bi kur gör... Benim arkadaşım arcaviri tavsiye etmişti oda mcafe kullanıyordu... onunda günü bitince Arcaviri keşfetti... ve bana şunu dedi..
MCafe kullanıyordum onun süresi bitti bende Arcaviri buldum buda Mcafenin benzeri dedi...
Şuan en çok güncellenen bu anladınmı arkadaşım...

sehrikalp
29-11-2005, 23:57   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

Hımm ilginç. McAfee denince akan sular durur. İyiden iyiye merak ettim ben bunu dostum. Kurmazsam, denemezsem çatlarım. ;)

Erkulkazim
30-11-2005, 00:04   |  #14  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2005

scream kardeş acaba açığı olmayan bir işletim sistemi,açığı olmayan bir virüs programı,açığı olmayan bir yazılım vb...
varmı diğerlerine göre iyi olarak buldum....
hepsini kullandım ve diğerlerine göre en iyisi bence
ben pandanın iyi bişiler yaptığını görmedim daha yerinde sayıyor...

Banned
30-11-2005, 00:43   |  #15  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

ppandanın gelişmediğini diyorsunda bu yanlış mksde varmı wireles kontrol ve wireles şifre koruması yok.anti pishing varmı yok.bankahesabı ve mail hesap şifrelerini koruma yazılımı yok.çoklu network desteği yok.anti spam yok sınırlı şekilde mail güvenliği var.güncellemeden virüs tanımlama 0 .daha saymama gerek varmı acaba hangisinde ne var?mcafee deyince onunda icabına baktım merak etmeyin öyle bir virüs bulaşmışki sisteme tanımıyor.onuda özellikle darkstar atacaktım incelesin diye vazgeçtim.ayrıca back door lara karşı ve jokelere karşıda zayıf mcafee.

Karadavut
30-11-2005, 20:29   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
555 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2005

Arkadaşlar öyle bir virüs programı yok.Neden çünkü herkesin çok iyi dediği kaspersky'ın en son sürümü güncelemeleri tam ve firewall spyware programlarıyla dolu windows updateleri yapılmış bir bilgisayarda kaspersky personal pro virüsü bulamıyo ama antivir virüsü buluyo ve temizliyo.Yani birinin bulamadığın diğeri buluyo.Eğer en iyisi dediğimiz programlar böyle ise yapıcak bişey yok.Şuan bilgisayarımda 10 tane güvenlik programı war.Hepsinin bir açığı war kısaca.