orada -ağ bulma-çekirdek ağ-uzaktan yardım seçeneklerinin haricindeki tüm okey işaretlerini kaldırın ve öyle deneyin...olması lazım...
Güvenlik duvarı nasıl kaldırırım !
- 1
- 2
yok kardes yine olmadı kafayı yedik valla bişey indirmeye kalkıstıgımız zaman hep aynı sekilde izin vermio :S
fletcheryok kardes yine olmadı kafayı yedik valla bişey indirmeye kalkıstıgımız zaman hep aynı sekilde izin vermio :ikinci yazdığımıda yaptınızmı...
şu işi beraber yapalımya..ben söyleyim siz yapın...
evet yaptık .. neyse kardes saol sabahtan beri ugrastın yardımın için saol
en iyisi yarın bi tekno saya götürmek olucak böyle olmuo cünkü...
zor birşey olmaması lazım,yazılımsal yada donanımsal değil sadece ayar meselesi...anlamadığım bende vista kullanıyorum:windows yardımve destek diye bişey var..istediğim her konu ile ilgili(bilgisayar için geçerli)soruların yanıtı çıkıyove burdan buy durumu ben değiştiriyorum...tekrar söylüyorum... denetim masası+ara kısmına güvenlik duvarı kapatmak diye yazınca orda windows yardım vedestekte ara der...konu ile ilgili seçenekler verir..sizbu duvarı kapatacaksınız...kapat seçeneğinden durumu hallediyosunuz...allahallahhhhhhh bunasıl iş...bendekide home basıc...farklı bi işletim sistemi olsa anlıyacam ama...
stickerzor birşey olmaması lazım,yazılımsal yada donanımsal değil sadece ayar meselesi...anlamadığım bende vista kullanıyorum:windows yardımve destek diye bişey var..istediğim her konu ile ilgili(bilgisayar için geçerli)soruların yanıtı çıkıyove burdan buy durumu ben değiştiriyorum...tekrar söylüyorum... denetim masası+ara kısmına güvenlik duvarı kapatmak diye yazınca orda windows yardım vedestekte ara der...konu ile ilgili seçenekler verir..sizbu duvarı kapatacaksınız...kapat seçeneğinden durumu hallediyosunuz...allahallahhhhhhh bunasıl iş...bendekide home basıc...farklı bi işletim sistemi olsa anlıyacam ama...ya kardeş bu kadar panik yapma yardım ve destek istenirse kapatılabiliyor bende kapalı mesela ama nasıl kapattım şimdi hatırlamıyorum ayrıca yardıma ulaşmak için f1 yeterli olur
aapociapoya kardeş bu kadar panik yapma yardım ve destek istenirse kapatılabiliyor bende kapalı mesela ama nasıl kapattım şimdi hatırlamıyorum ayrıca yardıma ulaşmak için f1 yeterlicanın sağolsun kardeş sen biraz heyecan yapdın galiba ortada panik yok...
fletcherbu resimdeki gene sekmesini seçip güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı denedinmi?
eğer devre dışıysa harici bir güvenlik duvarı olabilir onuda kapatman gerekir ama normalde bunu güvenlik duvarı ayarlarıyla yapmalısın
arkadaslar bütün yardımlarınız için saolun.. bugun teknosa ya götürdü bizim yegen :) ben yoktum oradaki adam demiş ben hayatımda ilk defa böyle bişeyle karsılasıorum yani onlarda ayarlardan felan yapamamıslar yine her seferinde bi şey indirildiğinde duvar engellemiş :D
format atılmıs pc ye suan her sey yerli yerinde ve tıkır tıkır :) okadar ugrastık adamlar bile çözememiş yinede bütün yardımlarınız için tesekkkür ederim ayriyetten sticker kardes saolsın :)
aapociapobu resimdeki gene sekmesini seçip güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı denedinmi?dikkat edersen sorunun bende olmadığını aynı önerileri benim arkadaşa yaptığımı ve daha bir çok öneride bulunduğumu görebilirsin..heyecanlanmana gerek yok yani...:)))))
eğer devre dışıysa harici bir güvenlik duvarı olabilir onuda kapatman gerekir ama normalde bunu güvenlik duvarı ayarlarıyla yapmalısı
stickerdikkat edersen sorunun bende olmadığını aynı önerileri benim arkadaşa yaptığımı ve daha bir çok öneride bulunduğumu görebilirsin..heyecanlanmana gerek yok yani...:)))))
fletcherarkadaslar bütün yardımlarınız için saolun.. bugun teknosa ya götürdü bizim yegen :) ben yoktum oradaki adam demiş ben hayatımda ilk defa böyle bişeyle karsılasıorum yani onlarda ayarlardan felan yapamamıslar yine her seferinde bi şey indirildiğinde duvar engellemiş :Dsen sağolasın kardeş...keşke en başından format deseydik ama saçma olurdu..çünkü bu ayarlarla ilgili..dediğim gibi ben bilgisayarımda bu duvarı kaldırıp ,açabiliyorum...sonuçta sorun çözülmüş...gözünaydın:))))format atılmıs pc ye suan her sey yerli yerinde ve tıkır tıkır :) okadar ugrastık adamlar bile çözememiş yinede bütün yardımlarınız için tesekkkür ederim ayriyetten sticker kardes saolsın :)
- 1
- 2