Arkadaşlar ben antivürüs olarak Eset Smart Security 3kullanıyorum.BUnun yanında kullanabileceğim spyware,malwareönerilerinizi bekliyorum.
İntel Core Duo 2 @ 2.6 Ghz
2 GB 667 MHz Ram
Ati X1600/1650 512 Mb Ekran Kartı
MS XP Pro Sp 3
Arkadaşlar ben antivürüs olarak Eset Smart Security 3kullanıyorum.BUnun yanında kullanabileceğim spyware,malwareönerilerinizi bekliyorum.
İntel Core Duo 2 @ 2.6 Ghz
2 GB 667 MHz Ram
Ati X1600/1650 512 Mb Ekran Kartı
MS XP Pro Sp 3
Eset Smart Security 3 değlde yeni sürümü olan 4. sürümü kullanmalısın...Ben şıu anda antüvürüsten memnunum.Benim ardağım spyware prgramı.SAğol...
www.nod32.com.trYa da ücretsizlerden Avira Antivir işini görür derim...
anti-malware ve eset smart beraber kullanabilirsin bende öyle kullanıyorum kasma yok, uyumsuzluk yok gayet rahar
Bir program tavsiye edin acele lütfen.
Eset Smart Security 3 değlde yeni sürümü olan 4. sürümü kullanmalısın...bence de Eset Smart Security 4 yükle yanına herhangi bir spyware prgramı
www.nod32.com.tr
kurmana gerek kalmaz.Smart Security o işide görür zaten.Ama gene de kuracağım diyorsan;
Ad-Aware,
Malwarebytes’ Anti-Malware'den birini öneririm.Son Düzenleme: J@N_BerK ~ 04 Eylül 2009 13:10
Konu başlığını dikkate alarak yazarsam: Linux kullan derim.
XP ile yoluna devam etmek istiyorsan, son sürümde ve güncel bir antivirüs programı kullan. illaki Eset Smart Security 3 diyorsan sen bilirsin...
Sana önerim Avira Antivir. Spyware programı olarak Windows Defender işini iyi yapıyor. Ona ilaveten Spybot - Search & Destroy yükleyebilirsin.
Eset Smart Security 3 veya 4 farketmez teknik olarak kötü programlar o yüzden sisteminiz iyiyse GDATA öneririm. Eğer değilse Avira veya Kaspersky kurun. Bu programlar varken anti-spyware yazılımına gerek duymazsınız kolay kolay. Ama illa ki istiyorum diyorsanız yanına bir doz Malwarebytes' Antimalware verebilirim.
Saygılar.