bilgisyarda virüs programı kurulu olduğu halde 'windows bu bilgisayarda virüsden koruma yazılımı bulamadı' diyor. önceden böyle birşey yoktu.Ayrıcıa windows defender de kapalı diyor sizce neden olabilir
güvenlik merkezi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz.Windows tüm güvenlik yazılımlarını tanımaz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
128 mesaj
eger anti virusun guncelleme yapmamissa o zamanda ayni uyariyi verebilir.
OP Üye
50 mesaj
Phantom26Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz.Windows tüm güvenlik yazılımlarını tanımaz.kaspersky kuruluydu sonra avastı kurdum
OP Üye
50 mesaj
girayhan80eger anti virusun guncelleme yapmamissa o zamanda ayni uyariyi verebilir.güncellemeler tam
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
baran101010programı kaldır tekrar kur aynısı bende olmuştu düzelmişkatılıyorum. ben de avast kullanıyorum. sorun yok.
OP Üye
50 mesaj
baran101010programı kaldır tekrar kur aynısı bende olmuştu düzelmişbu sorun kaspersky de olmuştu zaten silidim tekrar kurdum olmadı bende avastı kurdum
Yıllanmış Üye
370 mesaj
arkdaşım güvenlik merkezzine girdiğinde bilgisayarda göz at gibi bir bölüm var virüs programını ara defenceri aynı güvenli merkezinden ayarları değiştirerek yap
OP Üye
50 mesaj
kaspersky de yeniden kurdum, olmadı.exploler 8i yükledim acaba onunla ilgili bi sorun olabilir mi. birde böle olduğu zaman kaspeskynin çalışmadığı anlamına mı geliyor.
Yeni Üye
34 mesaj
avira antivir yükle ben onu kullanıyorum ve windows defender tanıyo avast olmuyo malesef
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
gldenavira antivir yükle ben onu kullanıyorum ve windows defender tanıyo avast olmuyoAvast nasıl olmuyor? Bende var, oluyor. Arkadaşın sorunu başka birşey. Buyrun: