e şimdi bizmi suçluyuz..
Ben bir arkdaşımın bilgisayarında Avast kurduğumda ayarları minimum yapıyorum..kasmıyor..Eğer kassaydı..şimdiye kadar o kadar kişiye avast Free kullan demezdim...
Ben
Herhangi Bir Kişi Veya Kuruluşa İsim Vererek Suçlusun Dedimmi ?
Bakın doğru anlayın Beni..
Avast ve esed'i Lisansı İle Alıp Kullandım ve lisansın günü dolmadan 2 programıda sildim..
Esed sürekli sistem güncel değil der windows uptade'nin işini yapmaya çalışır..
Misal veriyorum 100 virüslü bir dosya indir bir yerlerden en az 60 tanesini yok eder,diğer 40 tanesine sen bizdensin hacı geç der.
Avast ise vara yoğa sanki yangın varmış gibi alarm çalar,sürekli bağırır arada güncelleme sunucusu ile bağlantı kurulamadı der...
Avira ise sistem dosyasındaki,ses sürücüsüne sürekli virüs bulaşmış der sil dersin silmez,silme dersin devamlı sil diye uyarır..
Yeni formatlanmış bir bilgisayar daha internete bağlanmamış.Ethernet drıverı bile kurulmamış usb'den avira'yı kurdum vista kullanırken bismillah demeden system32 falanca dosyaya virüs bulaşmış dedi..
Windows kurulumunu orjinal dwd'den yaptığım halde...
Sonra arkadaşın biri abi uğraşma kaspersky kullan dedi kaspersky hakkında pek bilgim yok o zamanlar 5 sene öncesi.Kulaktan dolma sistemi kasıyor falan duydum sadece,dedim avast'a esed'e para verdik birde buna verelim ne kaybedeceğiz..
5 yıl önce aldım ve halen kullanmaktayım
Ben arkadaşa kullandığım program hakkında sadece öneride bulundum tamam kis'i seviyorum :D (ama bir kişiye yardım ederken kis'i sevdiğimden değil sistemi kaldırabiliyorsa kullan derim)
Her insan bir programa karşı duyarlıdır görevini iyi yapan programa..
Ben burda kis'i övmüyorum sonuçta bilgisayar programı bana tek faydası dosyalarımı bilgisayarımı koruması hepsi bu...
Ben burada programlar hakkındaki izlenimlerimi bildirdim hiç bir programa veya kişiye karşı bir artniyetim yoktur...
Önce avast'ın lisansını aldım memnun kalmayınca esed aldım oda istediğimi veremeyince karpersky al dediler aviraya hç ödeme yapmadım..
Bu konuya yazdığım mesajlardan eğer alınan varsa özür diliyorum...
Güzel Ülkemin Saygıdeğer İnsanlarıı
Sizlerden Ricam Bir İnsana Cevap Vermeden Önce O İnsanı Anlayın
Vaktinizi aldığım İçin Özür Dilerim
Saygı Ve Sevgi İle Kalın..
Saygılar...
Edit;Hiç bir güvenlik programı tak koruma sağlamaz...
Diceksinizki niye para ödüyon kis'e ben internette gezinirken tıklaıdğım veya girdiğim yerlere dikkat eden biriyim (bilinçli bir kullanıcıyım)
Benim göremediklerimide kis'siliyor ve güzel güzel geçinip gidiyoruz :))