Arkadaşlar tartışmayalım lütfen sorunun kaynağını buldum. çözümü de kendim buldum herkese fikirlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
1- ESET Korsan değil. Çünkü Eset logosu da onunla beraber çıkmıuştı .
2- Kadıköy de Runes Of Magic DVD leri dağıtıldı. Onlardan bulaştı. Nerden eminim ? Çünkü arkadaşım da aynı DVD yi aldı ona da aynı şeyler oldu. Haftaya Taksimdelermiş eyleme gidicem :)
3-Çözüm olarak modemi kapattım ve kabloları çıkararak neti kestim. ardından spybot search destroy la tarattım. bu sırada boş durmadım nod 32 ile de tarama yaptım.Ardından Combofix ile tarama yaptım. Düzeldi gibi olmuştu. Tam başarı için reset attım gördüm ki emeklerim boşunaymış silinen herşey geri gelmiş. Bende karantina kutusunda "sadece" system32 altındaki dosyaları bırakacak şekilde herşeyi sildim. Ardından Combofix le yeni tarama yaptım. Sonra ESET ve Spy bot ile taradım aynı anda. Bunlar bittikten iki saat sonra aynı işlemi yineledim. Ayrıca önceden de her türlü onlıne oyun vb. Tüm net ile alakalı herşeyi sildiğimden sorun düzeldi. Ama yine de yılbaşına kadar kullanmam lazım bu xp yi Çünkü win 7 ye geçme ihtimalim var :)
Herkese saygılar sevgiler.
(Not: Olası bir tekrarlama durumuna karşı önerilerinizi belirtirseniz sevinirim)