ben uc aydır derginizin takıpcısıyım bu ay en cok dikkatımı guvenlık ıcın hazırladıgınız konu cekti ve buradan sagladıgım izlenimde zone alarmı trojen konusunda iyi olmadıgını fakat zorla bilgisayara giriş konusuda zone alarmın mukemmel oldugunu yazmışsınız ben bu programı kurdum fakat dilinden anlamak bıraz zor ve sizinde yazınızda belirtiginiz gibi onerdiginiz programlar uzman kulanıcılar için idaal ben suan spy doktorve lavasoft un ad-adware programlarını kulanıyorum ve bunun tam olarak idaal bır program olmadgını zannediyorum ve kımsenın bahsettigini bile duymadım ve cevremdekı insanların her biri degişik programlardan bahsediyor sizin onereceginiz ev kunalıcılarının rahat kulana bılecegi bır program tavsiye edebilirmisiniz.
güvenlik
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şimdi ne istediğini net anlayamadım. Güvenlik geniş bir kavram. Firewall mı istiyorsun, spyware mı veya hepsi mi? Firewall dersen, zone alarm bana çok 's.lak' geldiğinden kaspersky anti hacker kullanıyorum. Sana sygate personal firewall'ı tavsiye edebilirim. Ad-aware vs de idare eder, yanında spybot search destroy da olursa iyi olur. Veya microsoft anti spyware... (İkisinden biri, ikisi birlikte değil)
yeni nesil trojan yazarları artık firewallarıda ,av larıda aşıyolar.
Yani bilmiyorum bi firewall yada antivir kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyo.
Adamlar 10 satır kodla zoneyi aşıyolar.Bunları gördükten sonra kendi kendime dedim ki; firewall kursam ne olur kurmasam ne olur.
Adamlar zaten istediği programı,güvenliği aşıyo.
Firewall lar bypass ediliyo,antivirler bypass ediliyor vb...
Bende kickshaw arkadaşımız gibi sygate personal firewall'ı tavsiye ederim.Hiç yoktan iyidir.
iyide herkez bılgısayarında yılın projelerini saklamıyor yaa buyuzden ben senin gibi düsünmuyorum ama onerin için teşekkür ediyorum vazgeçtim artık firewall falan kurdum deepfrezeyi arada download ettimmide bir virus taraması ve ardından spy doctorla ve ad-adware'yle bir tarama yapıyorum oh ne allla yoksa ne kursam bir sorun cıkıyor bir zone alarm kurdum bılıgsayarı yavaşlattı ve dilinden anlamak zor bitdefender kurdum bir işe yaramadı bende careyi boyle yapmakta buldum bir sorun yok şimdilik bakalım nekadar kaldıracak bılıgısayar.millet norton oneriyor gecen aykı sayıda bılıgısayarı yavaşlattgına dair bir bilgi vardı bende kurmaktan vaz geçtim ama g datayı kurmayı dusunuyorum olursa olur olmazsada aynen devam deep frezeye!!!