guzel bir soru

vagabont
31-07-2008, 02:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
103 mesaj

selamlar 4 yada 5 katli bir binada wireless kullanicisi olan biri(tabi sifresi var ve hepsi sifreleri biliyor farzedersek),diger interene baglanan kullanicilarin hangi siteye yada ne yaptiklarini nasil ogrene bilir?

bektash
31-07-2008, 02:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Modeme girip ip algılaması yapabilirsin İp'leri ögrendikten sonra Başlat-Çalıştır- mstsc çıkan pencereye ögrendigin bir ip yaz hepsi bu ;)

vagabont
31-07-2008, 02:53   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
103 mesaj

hmm anladim da modeme girip nasil ip algilmasi yapabilirim kisaca biraz daha basite indirgiye bilirmisin

Banned
31-07-2008, 05:34   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
325 mesaj
bektash
Modeme girip ip algılaması yapabilirsin İp'leri ögrendikten sonra Başlat-Çalıştır- mstsc çıkan pencereye ögrendigin bir ip yaz hepsi bu ;)
Uzaktan Masaüstü Bağlantısı yapılabilmesi için "öğrenilen ip" nin gerekli izinlerinin olması gerekiyor.

Gelelim asıl soruya. Kimin nereye girip girmediğini bilemezsin Ama Remote Administrator gibi bir programın her bilgisayarda yüklü ve de aktif olması halinde öğrenebilirsin.Bunun da olabilme ihtimali çok düşük diye düşünüyorum. Şahsen ben birisinin beni izlemesini istemem ve de engellerdim.

Fakat nerelere girmemelerini istiyorsan bunu modeminin Firewall>URL Bloklama kısmına girerek düzenleyebilirsin.

Kolay gelsin...

Son Düzenleme: n/a ~ 31 Temmuz 2008 05:36
vagabont
31-07-2008, 06:46   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
103 mesaj

kardes tamam anladik ,bende hata var olayi biraz daha basit derken Modeme girip ip algılaması yapabilirsin İp'leri ogrendikten sonra derken bunu modemin hangi ayar kismindan ogrenecez demek istemistim,vede  Remote Administrator  genelde windows yuklenirken kurulur tabiki karsi taraf izin verirse olur.
benim icin nereye girdigi degil ne yaptigi onemli olan yani kacta hangi siteye girmis ve nekadar veri alip gondermis