arkadaşlar 200 tl gibi bir ücret verip hazır haber scriptlerinden alsam kurdursam vs bana geri dönüşü olur mu mali açıdan haberleri çok iyi takip eden bir yapım var ayrıca belli bir büyüklüğe geldikten sonra otomatik olarak yazarlar bulunacaktır sizin görüşleriniz nedir ayrıca önerdiğiniz scriptler varmı ?
haber sitesi
200 TL'yi reklamlar sayesinde tekrar elde edebilirsin. Ama kar yapar mısın o belli olmaz :)
yani amacım günde başlarda ilk aylarda 2-3 daha sonra 5-6 bin tekili bulurmu ?
yani bir yılda 2 bin lira net gelir getirirmi
Hiç site işine girmediğim için bilmiyorum. Ama 2.000 TL getirmesi bence çok zor. Ayda 50 TL kazansan senede 600 TL brüt yapar. Site'ye ek olarak giderler cart curt dersen 400 TL net kalır. Tabi sadece tahmin site işine girmedim hiç kim ne kazanır bilmiyorum :)
ayda 50 lira kulağa hoş geliyor ilk sene için tabi hatta ilk 6 ay için
Ayda 50 TL en azından ADSL paranı öder, klima taksitine girersin vs. düşünürsen çok getirisi var ama tek lazım olan sabır :)
<ynen hiç değilse adsl paramı öder ayrıca hobi olur ama biraz daha yorum olsa yani fikir açısından 200 lira kolay kazanılmıyor bir öğrenci için çok daha zor :)
Doğru düzgün domain ve hosting sahibiyseniz hiç script satın almaya uğraşmayın. Bunun yerine Hosting'inize Ücretsiz açık kaynak kodlu hazır içerik yönetim sistemini olan Joomla! 'yı kurun. Basit ve ücretsiz olarak Haber Sitenizi oluşturun. Sitenizi sürekli güncelleyip ve geliştirdiğiniz zaman Google AdSense v.b. hizmetlerden reklam alırsınız yavaş yavaş para kazanmaya başlarsınız. Ama bu işi yaparken en önemli şey sabırlı olmak. Joomla! ile ilgili internette çok sayıda döküman var. Araştırın.
Bence Wordpress + Wordpress Haber Teması + Haber Botu ile kendiliğinden yoluna sokabilirsin İstersen yardımcı olabilirim.
Wordpress'ten anlarım, Temanı bulur düzeltirim, Haber botum mevcut çalışmaktada memnun kalırsın.
Tamam dersen p.m ile msn adresini atman yeterli olacaktır.