Arkadaşlar 'hacivat ve karagöz neden öldürüldü' filminin son kısmındaki film müziğini indirmek istiyorum fakat bulamadım..yardımcı olabilecek varsa cok sevinirım..ayrıca film çok muhteşem herkese tavsiye ederim...
hacivat ve karagöz
hım müzik nereden indirilir bilmiyorum, bir bakarım; bu arada film hiç de güzel değiL; Beyaz ve Haluk abi için zaten bilete para saymıştım ama nedense beklediğimi alamadım; benim gibi de çok hayal kırıklığı yaşamış izleyici var yani onu da biliyorum.
elvis32hım müzik nereden indirilir bilmiyorum, bir bakarım; bu arada film hiç de güzel değiL; Beyaz ve Haluk abi için zaten bilete para saymıştım ama nedense beklediğimi alamadım; benim gibi de çok hayal kırıklığı yaşamış izleyici var yani onu da biliyorum.sen çok şey beklemişsin ozaman... kendi adıma ben çok beğendim..zevkler ve renklerde tartışılmazmış zaten
müziğini de bulunca link falan verirsen sevinirim..
ya kısık ateşte 15 dk . diye bi film çıktı.
bu saydığınız elemanların hepsi orda.
ata, haluk bilginer , metin akpınar daha kimler...
ama ortada hiçbirşey yok. film berbat. gidecek olan varsa gitmesin.
yuh. yani bu kadrodan böyle berbat bi film beklemezdm.
ferrarili adamya kısık ateşte 15 dk . diye bi film çıktı.O filme gitmeyi düşünüyordum. Hakkaten o kadar kötümü yav ?bu saydığınız elemanların hepsi orda.
ferrarili adamya kısık ateşte 15 dk . diye bi film çıktı.evet ya o ne filmdi öylebu saydığınız elemanların hepsi orda.
Ben izlemedim..
Bilmem izler miyim..
elvis32hım müzik nereden indirilir bilmiyorum, bir bakarım; bu arada film hiç de güzel değiL; Beyaz ve Haluk abi için zaten bilete para saymıştım ama nedense beklediğimi alamadım; benim gibi de çok hayal kırıklığı yaşamış izleyici var yani onu da biliyorum.ben de çok daha güzel br film bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 01 Temmuz 2006 19:53
Benim arkadaş da çok beğenmiş filmi Buraya yazmaya dilim varmıyor ama Haluk bilginer'in söylediği orjinal küfürleri duyunca gülmekten kırıldım valla.
küfürden hoşlandınız ve güldünüz öylemi...
bende buna gülüyorum...
buda çok orjinal bir davranış...
saygılar..
byzihhküfürden hoşlandınız ve güldünüz öylemi...Byzihh; arkadaşın anlatmak istediği, küfürden ziyade anne,kardeş gibi sahici ve ciddi küfürler değil. Sadece esprinin azda olsa ilacı. Yani aşağılayıcı, küçük düşürücü küfürler değil.
bende buna gülüyorum...
saygılar..
elvis32hım müzik nereden indirilir bilmiyorum, bir bakarım; bu arada film hiç de güzel değiL; Beyaz ve Haluk abi için zaten bilete para saymıştım ama nedense beklediğimi alamadım; benim gibi de çok hayal kırıklığı yaşamış izleyici var yani onu da biliyorum.bende hiç beğenmedim.bir iki sahne hariç.çok berbattı bencede
byzihhküfürden hoşlandınız ve güldünüz öylemi...Sorun burada küfür'e gülmem değil orjinal bir küfüre gülmem idi. Bunu ahlak meselesi olarak değil de eğlenmek olarak algılayın. Hele ki Haluk Bilgineri o cümleyi soyler iken hayal ettiğimde gülmekten alamıyorum kendimi.
bende buna gülüyorum...
saygılar..
Film çok güzel bir filmdi severek izledim.Senaryo, konuşmalar ve özellikle müzikleri süperdi.
Bu arada hangi müziği aradığını söylersen yardım edebilirim.