arkadaşlar bgn zone alarm 192.68.bşi bşi numaralı port tan internet access blocked die bi uyarı verdi acaba bri pc me mi grmeye çalşıyor bde ayrıca uyarı raporuna baktm packed send fln die her nse engellemş ama nedir bu 7 defadr uyarı verio modemn kaptp açtm ip mde statk ip deil neelr oluyo bi yardm lütfen
hack mi?
evet birisi yanılmıyorsam sana saldırıda bulunuyor. Bence sıstemın bır spy taramasından geçir. Trojan var sıstemınde...
192.168.x.x senin IP adresin olmalı, sistemine spyware bulaşmış ve muhtemelen internette bir yerlere bilgi göndermeye çalışırken ZoneAlarm'a yakalanmış. Up to date bir anti-spyware kullanıp temizlemelisin.
bu kullandığın modemden kaynaklanıyor.usb adsl modem kullanıyorsan bu gayet normaldir.portlu modemlerde router ve firewal özellikleri olduğu için bu tip şeyler içeri giremez giremediği içinde uyarı almassınız.usb + tek port modemlerdede usb portundan çıkış yaparsanız aynı uyarıları yine alırsınız.
arkadaşlar sistemi taradım faakt virüs blmadı ama br iki reklam fln bldu hepsni sldm işn ilginç yanı bgn fark ettim internet yokken ble bazen uyarı alıyorum bna ynlş alarm gbi gelio:)