Kullanım koşullarını okumadan kayıt olduğun belli . . .
https://www.chip.com.tr/tos.html
CHIP ONLINE kullanıcıları ve üyeleri, telif hakkına konu olan bilgi ve materyalleri açık bir izin almadan, geçerli bir savunması veya haklı bir sebebi olmadan yasadışı yollarla iletmek amacıyla CHIP ONLINE web sitesini kullanamaz. Siteye makaleler, görüntüler, öyküler, yazılım veya telif hakkına konu olan veya benzeri içerik koyan kullanıcılar, siteye yükledikleri içeriğin üçüncü şahısların telif haklarına veya başka haklarına (özel hayatın gizliliği veya ifşayı men etme hakları gibi) tecavüz etmediğinden veya bu hakları ihlâl etmediğinden emin olmalıdırlar. CHIP ONLINE kullanıcıları ve üyeleri, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde CHIP ONLINE'nın bu yüzden kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya rücu edilir.
10 saniyelik bir işi yapmadığın için utan ben demeseydim yine yapmayı düşünmeyecektin
Bide bir "kaynak:Level Online" yazmamana beni bahane ediyorsun.Denetmen olsaydım çoktan yazmıştım . . .
Bir önerim de var;
Bidaha Kullanıcı/Kullanım şartnamesini okumadan kayıt olma ;)