Arkadaşlar, benim sizin burada sunduğunuz hack programlarını kullanmam ne kadar yasal, hangi amaçlarla, nasıl kullanırsam yasal, ben bu programları kullanırken hep yalnız başıma mıyım? eğer tamamen yasal değilse yakalanma riski nedir cezası nedir. beni bu konularda aydınlatabilecek kişilerin ciddi mesajlarını bekliyorum. Ayrıca internet kafelerde de bu programları kullanmak suç mudur.
hacker tools 1.52 haziran 2004 sayısı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.merhaba stikic...
1)Bu programlar sadece eğitim ve öğretim amaçlı verilmiştir. Başkasına zarar vermediğin sürece yasal (aslında ülkemizde yasal), Diğer ülkelerde (japonya,Amerika, vs.) ciddi cezalar ortaya çıkıyor.Japonyada Proxy ip kulanan birinin idam edildiğini duydum, amerikada ise aynı suçtan yargılanan kişininde 3 yıl hapis cezası aldığını öğrendim. 2)Ülkemizde bunun (sanırım) henüz bir cezası yok.
3)Herkes kendisinden sorumludur. 4)Yakalanma riskin tabiki var.Çünkü IP (internet protocol) ile başka ağlara bağlanabilirsin, bağlandığın ağda ip adresin kalır, yani nezaman siteye girdiğin, ne yaptığın, ev adresine kadar herşey öğrenilebilir. 5)Bunu internet cafe işletmecileri düşünsün.Bu son günlerde bu tip olaylarla karşılaşıyorum.Sizlere bunları kısa kısa açıkladım (bukadar basit bir konu değil)Buradaki yanıtlar umarım sizi aydınlatmıştır, karmaşık bir dünya olduğunu kabul ediyorum, bol hacker'lı günler :)